tisdag 24 juni 2014

Fyra gånger blommigt

 
Solen och värmen skriker med sin frånvaro (9 grader i Stockholm igår... Kom igen nu?!) och shorts och linnen ligger orörda i garderoben. Jag fyller på med långärmat istället.
 
 
Som aktiv motståndare mot höga blomsterarrangemang som skymmer sikten, så älskar jag såklart Weronicas midsommardukning med minibuketter vid varje plats.
 
 
 Midsommarlunchen pyntades ju med blomstergirlanger i år. Girlangens baksidan var ju dock dennes korta livslängd. Fantastisk till lunchen men ledsen redan till middagen. En mer hållbar, men minst lika fin, variant hittar ni här.

 
Att frossa hejdlöst i snygga matbilder är ett av mina största intressen och jag blir alltid lika lycklig när jag hittar nya matbloggar. Dagmars Kitchen är mitt senaste fynd i cyberrymden.

3 kommentarer:

 1. Åh här kan vi snacka ljuvligheter! :) Mer blommigt tack! Hoppas du har en fin vecka...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bara fina saker att njuta av (även om långärmat känns bara fel). Vad kul att du hittat till Sonjas fina matblogg, oerhört inspirerande. Liksom dina blomstergirlanger som nog ska provas på en vacker dag. Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja var kan man reklamera det här vädret?! ;) Härliga blomsterbilder.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra