söndag 14 september 2014

Snyggbyn Mijas

 
En bildkavalkad från snyggbyn Mijas, innan vi lämnar Spanien. Överallt kritvita hus, alla dekorerade med samma blåa krukor med Pelargoner i. Och så det mönstrade, färgglada kaklet på trappor och balkonger.
 
Och det här med att hyra eget hus på semestern. Fjärde gången för vår del och jag tycker det är överlägset alla andra sätt att resa. Funkat hur enkelt och bra som helst alla gånger och jättehärligt att ha ett helt eget hus att vara i, istället för ett trångt hotellrum. Är man dessutom en familj så är oftast priset bättre än på hotell också. Rekommenderas!
 
Fler söndagsbilder hittar ni hos Fabriken.

3 kommentarer:

 1. så härligt det ser ut...!
  och ikväll länkar jag till dej, vi har kopierat din djungel, fast det blev granar!

  SvaraRadera
 2. Men vilken fin by. Trodde nästan att det var Grekland först... Håller me dom hyra hus tipset. Särskilt när man har barn. Seperat rum till barn gör det lättare vid sova middag och vila. Frukostar utan stress i pyjamas, mellanmål när vi vill eftersom man kna ha frukt, dricka, smör och bröd tuillgängligt precis som hemma. Mer utrymme, lev rövare - det gör inget, vi har ingen hotellgäst vägg i vägg som blir störd. Och billigare. Och det är faktiskt rätt skönt att kunna laga middag hemma istället för att äta ute VARJE dag. Nästa år tror jag vi hyr villa i södra FRankrike och bjuder ner brorsorna och deras familjer på en vecka i solen. 14 personer i en och samma villa med 7 rum och stor pool. Det blir ksitkul det. Ser fram emot stora familjemiddagar, pool non stop och lite beach och utflykter däremellan.
  Kram
  Annette
  PS Vad stor hon blivit nu lilla trulsan.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra