söndag 21 september 2014

Söndagsgrubblerier

 
Frukost i sängen idag. Men innan dess en långpromenad. Det är nåt visst med att promenera tidigt, tidigt på morgonen. Innan resten av världen vaknat till liv. Jag älskar det.
 
Vi gjorde lite äppelchips och medan regnet vräkte ner, den yngre sov middag och den äldre byggde åskledare och blixtfångare av lego passade jag på att klippa några lappar och sy. Första lapptäcket på flera månader. Till en ny liten person som inte ens hunnit bli sju dagar gammal.
 
Men mest av allt idag, har jag nog funderat och grubblat på vad det egentligen ska bli av mig, när jag blir stor.
 
Önskar er en fin söndagskväll!

8 kommentarer:

 1. Låter som en härlig söndag... Kom du på vad du ska göra när du blir stor? Funderar också på det ibland, tänkte du kanske har några bra förslag :-)
  Fin söndagskväll till dej!

  SvaraRadera
 2. Låter som en mysigt höstdag! Brukar också ägna mig åt att grubbla på den där frågan...inte lätt. :-) Ha en fin vecka!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga blå bilder! Väldans söt blev den lappade filten.

  SvaraRadera
 4. När jag blir stor ska jag... Om någon hade frågat mig för 30 år sen hade jag nog svarat kvinnlig långtradarchaffis. Ha ha ha! Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Och om jag ska vara riktigt ärlig så går jag i samma grubblerier som du. Vad ska jag bli när jag blir stor? Ska jag nånsin bli stor? Eller är det just det här just nu som är hela grejjen? Att vara stor? Känns så overkligt på något sätt... Jag kanske aldrig blir stor... Vad är att bli stor? Blir vi nånsin stora? Jag tvivlar.
  Superfint bebistäcke. Lyckost till 7-dagars. Undrar vad det blir av den bebin om 30 år? Undrar om den kommer att ge bebis filten vidare till en ny 7-dagars då? "Vem vet? Inte du. Vem vet? Inte jag. Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag... (Lisa Ekdahl - smash it!)

  Xxx
  Annette
  My Rose Valley

  SvaraRadera
 5. Glömde ju bort att säga det men nu blev ju jag supersugen på att faktikst göra ett lapptäcke. Dags att damma av symaskinen och klippa lite lappar från min ENORMA tygsamling (inklusive inköp från dig...).
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 6. Håller med dig. morgonpromenader är fantastiska. En perfekt start på dagen. Ni verkar ha haft en mysig höstdag, och så fint lapptäcket är! Ja, vad ska vi bli när vi blir stora. Vi verkar vara flera som grubblar på den frågan :)

  SvaraRadera
 7. Ja, här är en till som funderar på det... Låter som en skön söndag. Lagom mix av saker.

  SvaraRadera
 8. Det är väl det som är så härligt - att fundera på vad man ska bli. Det finns ju många liv i livet. Det man en gång var/är behöver inte vara permanent. Jag älskar just det. Det som står bakom hörnet och som man inte riktigt känner till än. För mig har livet ändrats många gånger. Ibland har det varit skrämmande ibland helt underbart men det har alltid blivit bra i slutändan. Även om jag inte jobbar med det jag trodde jag skulle från början.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra