onsdag 12 november 2014

Bara 41 dagar kvar

 
Ena året var det vitt för att bli guld året efter och brunt, brons och beight året efter det. Ni hör ju själva, nytt julpynt varje år. I likhet med Anna så tänker jag att i år får det vara stopp på vansinnet. Inget nytt julpynt får inhandlas. Absolut förbjudet. I år blir det nytt av gammalt. Japp, så får det bli.
 
Tur då att jag nog faktiskt har både en stickad tröja och en stickad halsduk som sedan länge gjort sitt och kan bli stjärnor istället.
 
 
Mina fina bruna kulor rör jag inte men jag har ett helt gäng vitrandiga som inte imponerar det minsta på mig längre. Verkar inte vara en så dum idé alls att vira in dom i fina tyger.
 
 
Passande nog ligger det även ett gäng genomskinliga kulor i en låda någonstans i källaren.
 
 
Japp, gröna papper, pärlor och blompinnar har jag. Allt som verkar behövas för att kreera en egen skog av fina julgranar.
 
 
Och någonstans på botten av tyglådan tror nog att det ligger lite tyger kvar från förra årets julpyssel. Girlanger är ju bästa sättet att skapa festkänsla så givetvis borde även julen föräras med en sådan.
 
 
Förnya med sprayfärg. Ett vinnande koncept. Alltid.
 
 
Nej, jag har inte ett gång apelsiner från tidigare år som jag tänker återanvända, men ätbart faller givetvis inte in i kategorin med saker som inte får inhandlas i år (detsamma gäller färska blommor. Såklart). Liten girlang av apelsinskal. Sött.
 
 
Bara 41 dagar kvar till Julafton och julkategorin här är officiellt öppnad igen.
 
Ja, just det. Alla bildkällor hittar ni i min Pinterest-mapp. Såklart.

8 kommentarer:

 1. ojojoj... det går fort nu!
  Och jag tänker inte heller köpa massor i år, återbruk är finfina grejer det!
  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Jag tänker i liknande banor, det ska inte köpas en massa nytt, förutom blommor då :-)

  SvaraRadera
 3. Så! Då fylldes den juliga listan på! Och jag som verkligen inte har tid att hinna med det som redan skall göras. Men kanske att jag gör en sån tjusig julvimpel för det är ju ett måste. Ingen fest utan vimpel.

  SvaraRadera
 4. Så mycket snyggt! Jag gillar allt ☺

  SvaraRadera
 5. Härligt att vi kör samma återvinning-stil. Synd för butikerna, vissa kommer sakna mitt bidrag i julrushen ;)

  SvaraRadera
 6. Den där apelsingirlangen snor jag direkt.
  Kram
  Annette
  My Rose Valley

  SvaraRadera
 7. Nu blir det 100 kommentarer från mig i kväll men jag har inte hunnit sitta ner så mycket i december :-) . Har följt din blogg i flera år och du har alltid så många bra tips! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för dina100 kommentarer och snälla ord! God Fortsättning på 2015!

   Radera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra