tisdag 19 oktober 2010

Fabriken - tisdagstema

Tisdag igen och alltså tidagstema hos Fabriken. Den här veckan är temat kuddar. Vilket fick mig att titta på och uppmärksamma alla kuddar vi har hemma. Och det var en hel del... :-) Här är en salig blanding av dom vi har, plockade från soffan, sovrummet, Viggos rum och balkongen.

Jag gillar verkligen kuddar. Det är så mysigt att ha många och det är nog det enklaste och snabbaste sättat att fixa och förnya hemma. Sy eller köp ett par nya kuddar i härliga färger så får hela rummet en kick och ett lyft!

Gå in på Fabriken för att se mer härliga kuddar.

9 kommentarer:

  1. Så härliga färger och vilken vacker kuddstapel.
    Kram J

    SvaraRadera
  2. Superfina kuddar helt i min smak! Jag gillar hemsytt ;-)

    SvaraRadera
  3. Jättefina! Du är så pysslig och det är så skoj. Självklart får jag lägga ut lite bilder när rummet är klart. Det dröjer ett tag... men det är väldigt roligt.

    SvaraRadera
  4. Vilka härligt färgglada kuddar! Kuddar kan man verkligen inte få för många av, och syr man dem själv får man ju dessutom en kudde ingen annan har! :)
    Ha en fin tisdag!

    SvaraRadera
  5. Skulle man kunna få kika lite närmare på Muminkudden längst ner? :-D (Har man läst den boken för ofta om man känner igen den så lätt? ;-) )

    SvaraRadera
  6. Hittade hit via Fabriken, vilken härlig kuddsamling du har! Och fin blogg :)
    Kommer tillbaka snart...

    SvaraRadera
  7. Superhärliga kuddar!! Gillar mönstret med äpplen och blommor :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra