tisdag 9 november 2010

Fabriken - tisdagstema

Fabrikens tema för denna tisdag är Köksinredning. När min man hörde det tyckte att han att jag skulle lägga ut en bild på honom; "ja, men jag är väl din bästa köksinredning. Står här nästan varje dag och lagar mat åt er?!".

Visserligen har han ju rätt. Det är väldigt lyxigt med en man som är kock och lagar smarrig mat åt oss i nästan (ibland drar även jag mitt strå till stacken) varje dag. Men jag väljer nog ändå att visa er något annat än min man på temat köksinredning. :-)

Letade nya köksredskap för någon vecka sedan och gissa om jag gick igång när jag sprang på dom här i alla regnbågens färger på Bolagret. Fem stycken fick följa med hem, och det för det ringa priset av 95 kr. Som hittat!

14 kommentarer:

  1. Fint!
    Frågan är om några andra slevar och redskap åkte i soppkorgen?
    Jag har en svärfar som har lite samlar-gen i sig. I hans lilla hus (30kvm) på landet räknade jag till ca 20 slevar och då pratar jag bara slevar. Sen fans det pastaslevar ett par stycken och stekspadar i drivor....listan kan göras lång;)) LiseLotte

    SvaraRadera
  2. Färgglatt var ordet! Då kan det nästan bli kul att diska t o m!! Jag tillhör det utdöende :) släktet som fortfarande diskar för hand!! Så all stimulans, som tex färgterapi :) är välkommet!
    mvh helena

    SvaraRadera
  3. Superfina! Alltid lika roligt med färgklickar i vardagen.. =)

    SV: Tackar! Jag skall kika hur mycket jag har kvar utav tyget..kanske kan funka att göra ett swap mot något annat skoj retro tyg i så fall eller vad tycker du? =)

    Kraaaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  4. Kul tolkning på kökstemat! Vilka färgglada redskap, man blir ju glad bara av att se dem! Kan tänka mig att de gör matlagninmgen så mycket roligare. Vilken lyx att ha en man som är kock dessutom...
    Ha en fin tisdag! :)

    SvaraRadera
  5. Fina o väldigt härliga färger. Vi kanske skulle tipsa om män som tisdagstema i fabriken, så har vi en anledning att lägga ut dom på bloggarna :-)

    SvaraRadera
  6. Ha ha, han kunde väl fått vara med!? :) Härligt med en man som fixar maten.

    Snyggt att ta in färg med hjälp av slevar.

    /Kristina

    SvaraRadera
  7. Jag tycker gott du kunde låtit din man få vara med på bild =) Med sleven i högsta hugg =)

    Nu ska jag fråga en sak ((piiiinsamt är det))men sådant där änglaben som du använde till pappersbollarna vad ÄR det? Jag misstänker att det kanske är sådana där man satte ihop pappersluntor med i skolan fast då var de guldiga =))) Har du lust att tipsa var man hittar dem?

    Kraaam!

    SvaraRadera
  8. Vilka härliga färger! Men mannen hade väl också kunnat vara med! :)

    Kram

    SvaraRadera
  9. Säger som ovan skribenter. Fram med mannen. Han förtjänar det om han nu står för matkalaset varje dag. Jag tycker att han ska få ett eget inlägg, en hyllning till kocken!

    Jag är torsk på Rosti-slevarna och kan omöjligt gå förbi deras illa ö i mataffären. Jag förstår att du inte kunde motstå Bolagrets kitt. Mycket fint. Man blir lixom glad av färg! Färgterapi funkar.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  10. Härlig bild! Jag skall nog ta och spana in de där köksredskapen nästa gång jag är på Bolagret... Vad lyxigt det låter med en man som är kock!

    SvaraRadera
  11. Så koselig hilsen fra deg, blir så glad av sånt:) Særlig når det kommer skryt fra noen som VIRKELIG kan å sy!
    Og ekstra stas å oppdage nye blogger; jeg kommer tilbake til deg også!

    SvaraRadera
  12. Såg att Du börjat julpyssla.jag har lite linnetyg jag ska sy (oväntat) hjärtan av.
    Härlig färgklick mot det vita!!!
    Tackar för din hälsning kram *piah* see you!!!

    SvaraRadera
  13. vad bra med så fina redskap så billigt, härligt med lite färg också! får spana in nästa gång på bolagret, har tyvärr inget här i stan...

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra