torsdag 2 december 2010

Färgexplosion i min soffa!


Dom här fantastiska kuddfodralen kom på posten från, Lotten idag.
Det måste ju vara stört omöjligt att titta på dom här och inte bli alldeles till sig av den härliga explosionen av färger!


Dom lyser verkligen upp rummet! Men jag ska nog ändå ta av dom från kuddarna igen och spara på dom ett litet tag. Sen, i januari när man plockar bort julpyntet och ljusstakarna och tar ner adventsstjärnorna och det plötsligt känns så mörkt, då ska jag ta fram dom och låta färgerna
explodera i soffan. :-)

9 kommentarer:

  1. Hej! Jag hittade din annons om lapptäcke på Signerat och ville bara säga att du är oförskämt billig!!! Även om du inte pysslar för att tjäna pengar så är dina tillverkade alster värda mycket mer! Du har en väldigt inspirerande sida så jag tror jag lägger till dig i min blogglista! ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack för din kommentar, bli sååå glad!! Jisses så härligt våriga kuddar!! Önskar dig en härlig adventstid!

    Kraaaam Maria

    SvaraRadera
  3. Underbar färgexplosion! Och jag tycker att du gör helt rätt som sparar lite på karamellen så att du kan njuta desto mer när du plockar fram dem efter jul. För det är ju helt rätt, det är då man behöver sådana härliga färger som mest! :-)

    Filt är verkligen kul. Men precis som du har jag ett helt lager som mest ligger på hyllan och väntar. Eller för närvarande på vardagsrumsgolvet och tar upp plats, mitt i ett projekt. :-) Precis som vanligt! :-)

    SvaraRadera
  4. Jamen vilken härlig kontrast till den ruggiga vintern som härjar i hela landet nu!

    SvaraRadera
  5. For noen herlige farger!!

    Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

    Ønsker deg en fin dag!

    Hilsen Carina

    SvaraRadera
  6. Jättehärliga, de kommer bli så fina att plocka fram i januari när du är trött å allt rött:-)
    ha en mysig fredag!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  7. Hejsan!
    Ja i januari när julsakerna sak ner så behöver man något som lyser upp, då passar det ju bra att ta fram dina nya fina kuddar.
    Ha en bra dag, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  8. Vad kul att du blev nöjd med dem ;-) Det kommer att bli jättehärligt med lite färg i januari....

    Kraam Lotten

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra