söndag 6 februari 2011

Fabriken - söndagsbilden


Frukost är nog det bästa målet på hela dagen! Lunch och middag i alla ära, men tänk er en riktigt stor härlig hotellfrukost... Mmmm!
På vardagarna blir det oftast bara en kaffe och macka när jag kommer till jobbet men på helgerna är det så skönt att sitta länge vid frukostbordet, äta massa gott och
läsa tidningen.

Vår söndagsfrukost får också bli min söndagsbild denna vecka.

Som vanligt är det bara att gå in på Fabriken om ni vill se fler söndagsbilder.

13 kommentarer:

  1. Håller med, håller med, håller med... Men just nu försöker jag hålla igen... så det blev ingen stor frukost med en massa gott.... ;-)
    Vad kul att du också hade varit på Erikshjälpen igår, och vilken tur för mig att du inte köpte fatet - det passar ju så bra in hos oss!
    Ha en underbar söndag! Kram/Marie

    SvaraRadera
  2. Söndagsfrukostar är en favorit:-), har själv precis avslutat min. Ha en mysig söndag! Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. En familjefrukost en söndag när solen skiner är BÄST!

    SvaraRadera
  4. Ja, söndagsfrukostar är hur mysiga som helst! Speciellet om man har färska blommor bordet och solen skiner. :) Vilken söt sockerskål du har, förresten.

    Ha en fortsatt mysig söndag!

    SvaraRadera
  5. Ja, frukost är mysigt när man har tid att sitta lugnt och bara vara :)

    SvaraRadera
  6. Ha en härlig söndag och ut och njut i solen!! Nu ska jag på 1-årskalas.

    /Mia :)

    SvaraRadera
  7. Åh vilken skön bild!

    Guu, vad du fyndar och pysslar, hihi! Alltid så duktig!

    Kram,
    A

    SvaraRadera
  8. Vilken brakfrukost! :) Jag slarvar alltid med frukosten och trycker i mig lite yoggi bara. Har ingen direkt aptit förrän framåt lunch ändå, så lunch och kvällsmat är viktigare för mig. Men jag håller med om hotellfrukost - fast då har man oftast hunnit vakna till liv innan man går och äter. :)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Mm jag älskar hotellfrukostar! På helgerna är det ju såå mysigt att satsa lite mer på frukosten... sällan vi gör det tyvärr ;-) Blir så att ungarna går upp i ottan och vi vuxna försöker att dra oss i sängen till 09 iallafall ;-)

    SvaraRadera
  10. Jag kan bara instämma. Söndagsfrukost i lugn och ro. Min man brukar ha hämtat DN så den ligger framme när jag kommer ner...en perfekt start på dagen.

    Ha en fortsatt trevlig dag,
    Kristina

    SvaraRadera
  11. Men vad många fina muggar! Här blir det en riktig hotellfrukost på tisdag, och jag hoppas på stordåd av kökspersonalen på hotellet :-D

    SvaraRadera
  12. Läste i en annan blogg att frukostbilder var största bloggtrenden nu. Du är alltså helt rätt ute med din bild ;) Jag var också en gymtjej förr, men sen mitt dubbelsiffriga uppehåll kom jag aldrig tillbaka. Det är okej att vara olika!
    Kram Anna

    ps. på tisdag är det DIY-tema i Fabriken. Du kommer att briljera, men vad av alla tiotusenmiljoner saker ska du välja?!

    SvaraRadera
  13. Jag håller med! Jag ÄLSKAR frukost. Det är den absolut bästa målet på hela dagen. Ibland på helgen äter vi frukost till lunch med :) Hotellfrukost måste ju bara vara något av det bästa som finns, haha :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra