måndag 28 mars 2011

Ordning och reda i skafferiet


Varje gång jag öppnar vårt skafferi som tror jag att det slagit ner en bomb i det sen jag var där sist. Så jag har gjort en total rensnings- och städattack i skafferiet.
Sen plockade jag fram alla olika glasburkar vi har och hällde över torrvarorna i dom. Som ni ser så kom den nya fina Dymon till användning också. :-)


Den långsiktiga planen är nu att jag ska springa på loppisar och samla på mig massa fina burkar att ha resten av skafferigrejerna i. Burkar är dock svårt att hitta, tycker jag, men jag letar vidare. Än så länge så står dessa tre i skafferiet.

20 kommentarer:

  1. snyggt...! och härligt med lite ordning och reda!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med ordning och reda. Vårt skafferi är fruktansvärt kaotiskt så man skulle kanske....

    En Dymo skulle jag också vilja ha. Nu när jag sett vad mycket kul man kan ha med en sådan. :)
    Vart är din inhandlad?

    SvaraRadera
  3. Hela helgen har jag faktiskt stört mig på vårt skafferi, hur allt står huller om buller! Det är ju fint när det är färdigt men ack så jobbigt att ta itu med. Men nu fick jag lite inspiration!

    SvaraRadera
  4. Älskar ordning och reda, älskar burka och älskar snygg märkning, som dymon (ohh ljuvliga barndomsminne då lillasyster och jag skrev ut metervis med text på mammas dymo...)

    Lycka till med burkletandet, jag tycker alltid det finns massor av fina burkar på loppisar. Får hejda mina inköp :-)

    Kram Helena /franska liljan

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Gilla ordning och reda!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Oj va fint du har gjort! Jag tycker att jag städar i skafferiet jämt men ändå är det alltid stökigt och saker överallt. Förstår inte de.... Hoppas att ni får en fin vecka. Kram

    SvaraRadera
  7. Ok, nu måste jag ju bara ha en dymo... Har också massor av glasburkar i skafferiet och har tänkt tanken i ca ett år att de borde märkas upp så att jag slapp lukta i burkarna för att t ex skilja på vaniljsockret och bakpulvret.

    Ett tips om du letar burkar är att det finns en second hand affär på Rosenlundsgatan som har mycket burkar. De har inte så ofta öppet och jag är inte helt säker på prisklassen (men det är nog inga riktiga femkronorsfynd...), men det kan kanske vara värt ett besök.

    SvaraRadera
  8. Härligt! Jag ska absolut önska mig en dymo... nu ska det bli ordning och reda ;-)

    SvaraRadera
  9. Så snyggt med fina burkar att ha allting i! Jag skulle själv gärna ha mer glas- och plåtburkar att förvara torrvarorna i, men tyvärr är det oftast så att burkarna tar mer utrymme än påsar och förpackningar när förvaringsutrymmet är begränsat, har jag konstaterat... Jag hoppas jag kommer att få mer plats för sånt när vår köksrenovering blir av!
    Lycka till med jakten på fina burkar! Älskar själv gamla fina burkar, på den tiden visste de verkligen hur man gjorde fin förvaring!
    Jättefint med Dymo-texten, blev riktigt sugen på att skaffa en sån själv.
    Titta in till mig, det väntar en award på dig där! :) Ha en riktigt fin vecka!

    SvaraRadera
  10. Tänker organisera bättre varje gång man öppnar skafferiet men det blir inte gjort. Ditt ser fint ut
    johanna//

    SvaraRadera
  11. Fina burkar. En Dymo vill jag också ha. :)

    Har du sett senaste Family living? Jag fick hem den idag och såg en fin necessär på sid 53-54 (badrumsspecial). Blev glatt överraskad då jag såg att necessären kommer från din bloggshop! Så himla kul!! Nu får du sätta igång att sy fler necessärer, det kommer säkert att trilla in massor av förfrågningar. :)

    Kram

    SvaraRadera
  12. Dymon är en gåva ifrån ovan - vad skulle vi ta oss till utan den!?

    Det blir ju så fint, och sån ordning :)

    SvaraRadera
  13. mycket snyggt! sjukt avis på klöverburken. nä burkar är sannerligen svår-fångade nu för tiden och hittar man någon mot all förmodan så är dom med all sannolikhet svindyra.

    SvaraRadera
  14. Å klöverburken var kanonfin! Kolla in tradera också, ibland går de billigt.

    /Mia :)

    SvaraRadera
  15. Vad fint det blev! Jag rensade också i skafferiet häromveckan och det är så skönt när man får ordning på det. Tyvärr, drar man sig lite för det och skjuter gärna upp det...

    SvaraRadera
  16. det er såå gøy med dymo altså. jeg storkoser meg med min! og de burkene dine var jo lekre....jeg er også stadig på leting etter nye på mine loppisrunder!
    klem

    SvaraRadera
  17. Åh, den kläverburken är ju superfin! Lycka till med letandet framöver.

    SvaraRadera
  18. Hei:)
    Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg!
    Lekker blogg du har her,Mye flott å feste blikket på.
    Måtte stoppe opp på dette innlegget.Jeg er også så glad i min dymo maskin og merker også krukker og glass med innhold:)Lekkert!
    Elsker den brune boksen med firkløverene på!Flott funn.
    Ha en fortsatt fin helg :)

    Hilsen Frk.Eplegrøt

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra