torsdag 14 april 2011

Laga minimat


Det går frammåt med dockskåpet och i veckan levererades köket så nu kan man laga mat i huset i alla fall. När maten är klar finns det dock inget bord eller stolar att äta den vid ännu, men jag jobbar på det. :-)


Och appropå dockskåp, kolla in detta. Denna duktiga danskan bygger en kopia av sitt eget hem i miniatyr, varneda möbel och detalj finns med. Helt magiskt!

16 kommentarer:

  1. Men alltså hallå!! ;) Jag smälter. Det är på grund av sådana här inlägg som jag blir helt pysseltokig. Får mig direkt tillbaka till adventskalendern "Trolltider" och jag bara älskar allt i miniatyr.

    Petra det blir såå fint!!

    /Mia :)

    SvaraRadera
  2. wao! det blir jo super fint. jeg blir litt fortryllet rett og slett.
    klem klem

    SvaraRadera
  3. Wow, vad snyggt! Jag säger det igen: du är så duktig!

    SvaraRadera
  4. Jag har länge varit sugen på att inreda ett dockskåp, så himla kul ju. Nu blev jag peppad, så kanske kan komma igång snart! :)

    Kram Elina

    SvaraRadera
  5. Åh, va sött! Nu blir jag sugen på att plocka upp mitt playmobil hus och göra iordning, typiskt man inte har några barn, haha!

    Ja, jag har aldrig klippt och klistrat motiv förut och tänkte "det här kommer jag aldrig få ihop" men jag lev så himla nöjd när jag fick se resultatet!

    SvaraRadera
  6. Åh, så fint det är! Blir sugen på att packa upp mitt dockhus som varit nerpackat i 10 år nu, men det måste tyvärr vänta tills vi fått lite mer plats här i huset... men oj, vad det kliar i fingrarna när jag ser dina bilder!
    tack för länktipset också, wow alltså!

    SvaraRadera
  7. Men herregud människa, vad fint!! Du skulle inte kunna drälla av dig lite kreativitet på mig ? ;)

    Jag kvicknade till av kaffet gudskelov ;)..

    Kram Elvira

    SvaraRadera
  8. Haha, jag glömde ju, kika in hos mig så ska du få en sak.. blev så tagen så jag glömde att skriva det.

    SvaraRadera
  9. Å, jag älskar dockskåp det är något med dem som gör att jag blir alldeles varm inombords.. :)

    Nåå, har du hunnit göra några påskägg än?
    (Det har inte jag... så jag får hoppas att inte alla blir sålda i Emakeriet på söndag..hihi)
    Kram på dig!
    Evelina

    SvaraRadera
  10. Herlig!*smile*
    ...utrolig detaljert og flott!

    SvaraRadera
  11. Titta vem som funnit det perfekta motivet för sitt nya macroobjektiv..:) Supersöta bilder, och jag ÄR avundsjuk på ditt objektiv.

    SvaraRadera
  12. Så herlig! Supersøtt:)

    Klem, Janne

    PS: I går sendte jeg en pakke med stoff til deg, håper den kommer fram før påske, og ikke minst at du liker den...

    SvaraRadera
  13. Åh vilket fin fint kök. Jag blir hur sugen som helst att pyssla själv. Men idag ska jag sitta och skriva på buppsats ;) Lite pauser med pyssel tar jag mig väl. Gåbortpresenten bleir ett pocketfodral innehållande en favortibok ;)
    Ha en fin fin dag

    SvaraRadera
  14. Åhh….
    Nu blev jag sugen på att släpa in dockskåpet från förrådet. Byggde det till dottern när hon var liten men det var nog jag som tyckte det var roligast.

    Trevlig helg!
    /Mia

    SvaraRadera
  15. Åh, underbart! Nu fick jag lust att "bygga kök" i mitt tittskåp, än så länge har jag bara köpt själva delarna.. Ska också ha ett lite modernare kök längre upp i huset, då vore det perfekt med ett sånt du visar här :) Silver har jag för mig det heter. Jättefint har du fått det och vilka härliga blommiga tapeter! Kram//Petronella

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra