tisdag 9 augusti 2011

Italien genom min Iphone


Nej, jag kan inte släppa Italien riktigt ännu. Måste mata er med lite fler bilder först. Den här gången med dom som är tagna med Iphonen, för jag orkade ju inte släpa med mig den stora kameran överallt.


Och när det fotas med Iphone fotas det numer alltid med appen Hipstamatic. Jag har ju lovordat den appen förut men jag måste göra det igen. Jag gillar verkligen bilderna man får med den!


Som ni ser uppe i hörnet här så blev det faktiskt lite pysslande på semestern också. Men med en stark betoning på ordet lite. Jag hade med mig ett helt gäng garnnystan (man vill ju inte riskera att sitta virksugen på beachen men vara utan garn... ;-)) men det blev bara två futtiga rutor gjorda.


Så... nu är jag nog klar med Italien och det är dags att planera nästa resa istället. Man vill ju alltid ha en resa att se fram emot, även om det kanske är långt dit. Bara men vet att den kommer nån gång och man har något att drömma om, så känns det ok.

Men nästa gång är det betydligt kallare väder som gäller. Och istället för solglasögon och bikin kommer jag packa skidglasögonen och underställ, kan jag avslöja.

9 kommentarer:

  1. Bilderna är fantastiska =) Ska genast kolla om den finns på androidmarknaden ;) Härligt att höra att du haft en fin Italien-resa!

    SvaraRadera
  2. Det är HELT okej med fler Italienbilder! :) Jag kan inte få nog av det landet och det finns planer på att bila mer dit igen. Kanske nästa sommar. :)
    Och det är klart att man ska ha med sig pyssel å semestern, man vet ju aldrig om man får ett pysselryck! ;)

    SvaraRadera
  3. Vad härligt ni ser ut att ha haft det!

    SvaraRadera
  4. oj va mycket underbara bilder! Det är så härligt att få titta på bilder från andras semestrar och drömma sig bort. Kram

    SvaraRadera
  5. Det viktiga är inte ATT det handarbetas, utan att möjligheten ALLTID finns! Sådärja, det var sanningsord det...

    Underbara bilder från ett underbart land!

    Hittade dig genom den magiskt fina filten. Du får MVG av mig.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Har du tips på bra boende i Terracina? Ska dit i slutet av månaden. Hade bokat ett hotell men det verkar ha gått i konkurs eller något.Jag googlade runt och hamnade på din blogg
    Mvh
    Maria

    SvaraRadera
  7. Hej Maria, Vi bokade vår lägenhet genom denna sida: www.terracina.se. Som du ser finna det väldigt mycket att välja bland och allt funkade superbra vid bokningen. Dom erbjöd även transfer med bil från flygplatsen i Rom (mot betalning såklart) som vi tyckte va väldigt skönt.

    Jag kan också tipsa om att om ni letar lägenhet på sidan så är det väldigt fint i Gamla stan. Men om ni har barn med så är det kanske inte optimalt. Långa trappor och en bra bit att gå till stranden. Eller bar bit... men det tar nog omkring 20 min i alla fall.

    Och du, om du ska till Terracina så får ni för allt i världen inte missa att ta båten till ön Ponza en dag. Såååå himla fint!!

    SvaraRadera
  8. Åh, underbara härliga Italien, just love it! Återkommer alltid dit, varje år när semestern ska planeras och man inte vi inte kan komma överens eller komma på ett bättre ställe att åka till så blir det ALLTID Italien:) Maten, vinet, människorna, vädret... ja allt är ju helt fantatsikt. I år var vi vid Gardasjön, mycket fint på alla sätt.

    Ha ett lyckat och trevligt kalas i helgen med dina fina nya kaffekoppar! Kram Therese

    SvaraRadera
  9. Tack för tipset!Ska försöka hinna till Ponza.
    Mvh Maria

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra