söndag 14 augusti 2011

Paaaarty!

Är trött och seg idag, men ändå bubblande glad över den lyckade 30-årsfesten igår! Alla mina rara, underbara vänner var där och hjälpte till att göra kvällen till en riktigt toppenkväll.


 Vinflaskorna hade pimpats med egna ettiketter i form av tårtpapper och maten piffade jag upp med ett gäng pärlplattemuffins jag gjort för länge sen och som väntat på att få användas.


Ett gäng spetsgardiner från IKEA fick tjäna som dukar och när det blev mörk tände vi såklart alla ljuslyktorna jag gjort. Och här är ser ni också vad alla loppiskopparna skulle änvändas till. Dom skulle såklart vara till portionsskålar till frozen cheesecake.


Bästa sättet att smälta maten är att leka!

Ja, helt enkelt en superlyckad kväll, och det bästa är att jag kommer kunna följa upp den med så otroligt många nya roliga kvällar. Jag fick nämligen en hel drös fantastiska presenter! För vad sägs om en helkväll på Casinot med tjejgänget, middag och David Batra-föreställning med andra tjejgänget, en middag på Lo Scudetto med min fina man och sist, men långt ifrån minst, så klämde mina föräldrar och bröder till med en weekend i New York i vår!! Fatta... jag ska åka till New York! Jag önskar man kunde fylla 30 varje år!! :-)

17 kommentarer:

  1. Å vad fint det såg ut, och vad kul att det blev en lyckad kväll! :-)

    SvaraRadera
  2. WoooW!!! Vad roligt att din fest blev så lyckad!!! Ser så fint ut på bilderna!!! Och vilka presenter du fick sedan... New York är en helt fantastisk stad så stort grattis till dig som ska få komma dit i vår!! /Louise

    SvaraRadera
  3. vad härligt det låter, och vad mycket fint du har pysslat! Jag skulle gärna också fylla 30 år en gång till, men du skulle jag skippa att vara höggravid som jag var nu :-)

    SvaraRadera
  4. Så koselig å høre at festen var vellykket! Ingen ting er bedre enn det! :)
    Lurt å ha dessert kopper i stedet for skåler, og så søtt med slike loppefunn. Du er så kreativ!

    Ha en super søndag, og ønsker deg en fin uke!♥
    KLEM

    SvaraRadera
  5. STOR GRATTIS från mig till dina 30 år och till din lyckade fest. Dina bilder fångar verkligen stämningen, Och så kul med dina presenter! WOW!

    SvaraRadera
  6. Det så ut som dere hadde det kjempemorro!!

    OG så utrolig vakkert det ble med ostekaken i de gamle koppene...vakkert...hjerte mitt smelter...
    (litt klisje tåler vi vell)...

    Maten så forresten bare så digg ut. Nam!!

    Klæm

    SvaraRadera
  7. Grattis! Ser ut som en lyckad fest! Jag skulle gärna fira 30 en gång till men denna gång slå till med en stoor fest.

    SvaraRadera
  8. oj oj oj!! så ut som en superfin fest! de flaskene var bare lekre! og kaffekoppene likså!
    vi hadde også en velykket fest her i går, for å feire meg og min mann som har vært gifte i 10 år..og vetu, vi fikk også tur-med barnevakt!!

    SvaraRadera
  9. Oj, vad pysslig du är! Fast jag är inte förvånad ;-) En härlig kväll ser det ut att ha varit, o kul presenter! Grattis igen

    SvaraRadera
  10. Låter som en fantastisk kväll! Och vilken fantastisk människa du måste vara med så fina vänner som hittar på så bra presenter...
    Tack för inspirationen du delar med dig av.
    Sarah

    SvaraRadera
  11. Ser ut som att du hade en underbar kväll! Åh, vad det är kul att fixa fester. Väldigt sött med tårtpapper som etiketter.

    SvaraRadera
  12. Grattis i efterskott! De både låter och ser ut som en lyckad tillställning! :)
    Och New York... Vilken present! Yay!

    SvaraRadera
  13. Vilken stilig fest! Många ideer att inspieras av.

    SvaraRadera
  14. Stort grattis till både åren och de fantastiska presenterna!!

    SvaraRadera
  15. Oh la la, New York!! Vilken grej. Vad fint du hade pysslar. Var det hjärtformat tårtpapper? Hur som helst hade jag inte väntat mig annat än supersnyggt festfix! Lekar gör alltid susen, men vad gör ni med toalettpappret? Ser ut som att ni hade en fantastisk kväll!

    SvaraRadera
  16. Det var presenter som heter duga det :) Och vad du hade fixat och donat, rolig idé det där med kopparna. Kul att man fick veta vad du skulle ha dem till :) Och tack så jättemycket att jag får vara med i din blogglista <3

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra