torsdag 13 oktober 2011

Balkongen i höstskrud


När vi var på Öland på Skördefesten för ett tag sedan så hade i princip varneda öbo pyntat och fixat med höstiga dekorationer. På vareviga grindstolpe och trädgårdsbänk låg det arrangemang med pumpor, ljung, höstlöv och blomster. Och varenda loppisskylt hade ett tillhörande stilleben för att locka in ännu fler fyndtörstande turister.


Jag lät mig inspireras av detta och skapade mig ett eget litet höststilleben ute på balkongen. Sommarens tomatplantor hade gjort sitt och det var dags att klä balkongen i sin höstskrud istället.

14 kommentarer:

 1. härligt... vilka fina bilder du bjuder på! Och den där mokkasin-affären ska jag spana in när jag kommer hem från jobbet :-) Tack för tipset!
  HönaPöna

  SvaraRadera
 2. Å så fin høstutstilling på balkongen:)
  Trine:)

  SvaraRadera
 3. Uoooo! Vad fint. Och där mitt i ditt fina inlägg om Mokkasin - en länk till mig - tack!! Jag har precis beställt turkosa bokstäver för när man väl börjat med väggpoesi kan man inte sluta.

  SvaraRadera
 4. Skulle gärna besökt Öland den helgen... men en annan gång! Jättefint höststilleben, har varit lite sugen på att få till nått på min höstskräpiga trappa men inte tillräckligt för att få ändan ur vagnen.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Bra idé! Mer inbjudande med höst med sådana fina arrangemang.

  SvaraRadera
 6. Jättevackert! Så fina färger ihop! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Så vackra färger!! ljuvliga bilder!

  SvaraRadera
 8. Så snyggt! Jag blir också inspirerad :)

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 9. Vad konstigt! Jag trodde jag kommenterade innan...som de andra skriver! Fint o inspirerande! Tack för fina kommentaren!

  SvaraRadera
 10. Så fine bilder, naturens farger er nydelige. jeg var på loppistur i Sverige ifjor sommer....åh det var gøy:-) Håper å få det til igjen neste sommer. Hadde tenkt det i år også, men så ble jeg dessverre syk. jeg har funnet mange, fine skatter i Sverige:-) Fine soppbilder over her også:-) Hilsen Anne Lise

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra