måndag 3 oktober 2011

Loppisdramatik


Loppisshoppingen i helgen var stundtals dramatisk. I synnerhet när jag köpte de här två underbra burkarna. Jag såg dom på långt håll direkt när vi kom in på loppisen och sekunden efter det så upptäckte även en annan loppisbesökare dom.
Så jag överlade blixtnsabbt med mig själv och kom fram till att den här gången skulle jag inte vara så där mesigt svensk och liksom inte vara till något besvär eller göra något väsen av mig. Nej, jag stolpade istället fram med de längsta stegen jag förmådde ta och knep åt mig burkarna mitt framför näsan på den andra loppisshopparen. Trots att hon såg ganska förvånad ut och jag kände mig lite dum så stålsatte jag mig och gick iväg till loppisägaren och hivade fram 30 spänn och burkarna var mina!


Resterande loppisfynd ihandlades dock under betydligt lugnare och mindre dramatiska former. Och som ni ser fick jag med mig en ganska stor hög tyger hem att fylla på i tygskåpet med.

22 kommentarer:

  1. Skjønner veldig godt at du tok laange skritt for å få tak i de boksene!!!
    De var kjempefine!!!

    SvaraRadera
  2. Duktig tjej! Boksene er bare så fine, på loppis er allt lov...tror jeg da, så lenge det ikke går på helsa løs;) Supefine stoffer du fikk med deg også. Ha en fin uke.

    SvaraRadera
  3. Haha... Känner igen det där "mesigt svenska".... Jag fick ge 40kr för EN likadan burk vilket jag tyckte var helt okej.... Vilket kap du gjorde!:)

    SvaraRadera
  4. Haha, jag gillar din dramatiska loppis story, underbart!

    //Lina

    SvaraRadera
  5. Hihi, kunde inte låta bli att fnissa lite när jag läste detta ;) Vilken tur du hade :D

    SvaraRadera
  6. Hehe...loppis er farlig ;)

    Så utrolig flotte skatter du fikk med deg hjem.
    Her i Oslo-området er det umulig å få tak i slike flotte stoffer...

    Fin dag! :) Siw

    SvaraRadera
  7. Så fine ting du fant deg:) Jeg har sluttet å bry meg om (nesten ihvertfall) hva folk tenker om meg på loppis! Vil man ha noe, så er det bare å kjøre på, for i neste øyeblikket er det borte! :)

    SvaraRadera
  8. Fina fynd. Burkarna är helt underbara så jag förstår att du tog stora stegen för att hinna först!

    SvaraRadera
  9. I krig och loppis är allt tillåtet, eller hur var det? ;)

    SvaraRadera
  10. Tror nok jeg også hadde satt opp farten, for å få tak i de superfine boksene:)
    :-)

    SvaraRadera
  11. Å vilka fynd du gjort! Ibland får man vara just så där snabb för att få den man gillar! Hade gjort precis som du!!!

    SvaraRadera
  12. Hihihi... skjønner godt du tok noen lange skritt og rappa til deg dem! Fytti de var skikkelig fiiine!! ;) Heldige deg!
    Og de stoffene var lekre!

    Klem

    SvaraRadera
  13. Ojojoj, vilka fynd! Jag betalade 100 spänn för min likadana burk, men det gör inget för det är ett av mina käraste loppisfynd. :) Hade gärna haft den lilla med, men den dyker väl upp nångång... Du gjorde helt rätt i att vara "osvensk" i det läget! :)

    Tygerna är också grymt fina, du kan nog gissa vilket jag gillar mest? :)

    Kram

    SvaraRadera
  14. underbara fynd! he he känner igen känslan när man ser nåt man vill ha, man bara springer på liv å död typ ;) Har inte hittat ett retrotyg på flera år på loppis, måste vara nån i jkpg som tar och plockar ut dem innan. Men det finns annat skoj att fynda, men du har en väldans tur ;)

    SvaraRadera
  15. Det gjorde du rätt i, tokfina burkar! & härliga tyger. Blir så avundsjuk, hittar aldrig tyg på loppis...

    SvaraRadera
  16. Hahaha, man kan se dina bestämda steg framför sig:) fina burkar och tyger à ser verkligen ut som fina fynd. Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  17. Det är ju helt gaaalet att loppisfolket inte vet att såna burkar är superpoppis!?! 30 spänn är ju ett skämt! Men du gjorde helt rätt, där ser man att träning ger resultat, man blir snabb när det väl gäller. ;) På loppis kan man inte vara mesig och snäll, där gäller djungelns lag, för annars är det ju någon annan som kniper fyndet mitt framför ögonen på en!:)
    Tygfynden var ju också toppen!

    Jag tänkte ju egentligen bara skriva om ditt förra inlägg att ni verkar ha haft en helt underbar helg och att jag blev väldigt sugen på att göra något liknande! Men nu kände jag att loppisfynden/segern verkligen inte kunde lämnas utan kommentar. Grattis! ;)

    SvaraRadera
  18. Ha, ha, ha bra där! De burkarna var helt klart värda att känna sig lite dum för! Jättehärliga! Kramar Kicki

    SvaraRadera
  19. Det är bra om man kan roffa åt sig ibland, iallafall när så fina fynd hägrar.

    SvaraRadera
  20. Vilka fynd! Och vilken tur att det inte var mig du försökte stega före. Då hade du fått dig en rejäl rugbytackling ;)
    Är det IRA-burkar?
    Grattis till de fina fynden!

    SvaraRadera
  21. 30 kronor?? Tur du knep dem!
    Förstår fortfarande inte hur du kan hitta så mkt fina tyger :-)
    Har jag tackat för de rosa förresten? Jag blir lite förvirrad ibland nämligen ;-) Men tack i alla fall!

    SvaraRadera
  22. Haha! Bra jobbat! :-)

    Jorå, det är ett troll med stil nu. Nu hoppas jag bara att det lilla trollet som flyttat in inte vill ha kläder också, för det blir pilligt. ;-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra