söndag 7 april 2013

En perfekt dag


Det är alltid magiskt och underbart att gå på bröllop. Men sedan vi gifte oss själva för snart tre år sedan så har det magiska och underbara ökat ännu mer.


Plötsligt så förstår man precis vilken förväntan och nervositet brudparet känner precis innan inmarschmusiken börjar spela, man vet exakt hur det spritter till i magen när man säger Ja och man har full insikt i hur roligt och rörande det är att sitta på middagen och lyssna på alla fina tal som hålls till ens egen ära.


Igår var det äntligen dags för några av mina äldsta och bästa vänner att gifta sig och brudparet var ljuvligt vackra, maten smakade superbt, vinet och bubblet flödade och feststämningen var minst sagt på topp.


Solen sken från en klarblå himmel, min frisyr höll sig på plats hela kvällen, tårtan var en av de vackraste bröllopstårtor jag sett och mitt tal som jag varit så nervös över satt som en smäck.


Gårdagen var en bröllopsdag som på alla sätt konkurrerar med min egen, om första platsen på 10 Topp-listan över bra bröllopsdagar. Allt var perfekt.


Dessa glädjespridande bröllopsbilder blir också mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild.
Kika in där för mer ögongodis.

9 kommentarer:

  1. Jättefina bröllopsbilder, minns mitt eget som igår.. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Oh, så vackra bilder! Ja, det är något alldeles speciellt med bröllop!

    SvaraRadera
  3. Så härligt och alldeles underbart! Bröllop är det finaste, synd att folk inte gifter sig oftare...eller...kanske inte ändå :)

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Åhhhh bröllop , love it ...vi eller läs jag har funderingar på att göra om det typ i Las Vegas ..ska bara övertala han som bör vara med först :-)))
    Men snart har vi tjugofemårsdag av vår,då väntar annat kul firande
    det känns som igår ....planering , fotografering och
    A L L A förberedelser ,
    klänningen hänger kvar i garderoben ,vi har förevigat oss med tatueringar för läääänge sedan , nu om en månad väntar som sagt bröllopsresa med barn och barnbarn till samma grekiska ö som för tjugofem år sen,
    sen är det dags för barnen :-)))
    Kram Bittan

    SvaraRadera
  5. Bilden med buketten är så vacker!!!

    SvaraRadera
  6. Tack Petra! Grymma bilder och så fint skrivet! Du är den finaste vän man kan ha! <3
    Stor kram från bruden

    SvaraRadera
  7. Å vad fina bilder du har tagit och det är något visst med bröllop, hög mysfaktor. Fantastisk bukett Karin

    SvaraRadera
  8. Åh vilka fina bilder och vad kul med bröllop. Förra sommaren var vi på tre stycken men i år är det tyvärr inget som väntar. Nu ska jag kicka runt här inne på din fina blogg. Kram

    SvaraRadera
  9. Fantastiskt vackra bilder!

    Hej! Jag har hittat hit via Creando och har suttit och läst här ett tag nu. Jättefin och inspirerande blogg, hit kommer jag absolut tillbaka!

    Kram Jennica

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra