tisdag 5 november 2013

På rundtur in the Etsy world

Det är ju inte så att jag inte fattat att Etsy finns tidigare. Men jag har liksom inte brytt mig så mycket om det. Förens härom kvällen. Då kastade jag mig plötsligt in i denna värld av fina och roliga saker. Klick, klick. Leta runt, titta, spara länkar, inspireras. Stort ha-begär.
Problmet med Etsy är verkligen inte att man inte hittar fina saker, utan problemet är mer att hur mycket man än tittar runt så kommer det finnas finheter man missar.
Här är några av favoriterna:


Guldarmband med valfri text. Enkelt, diskret, fint och just nu högt upp på julens önskelista.


Liten cluth. Gillar tyget. Gillar modellen. Gillar skinndetaljerna. Gillar allt, helt enkelt.


Gissar att ni vid det här laget är väl medvetna om att jag är väldigt svag för olika sorters kartor. Jag älskar den här varianten där man dessutom kan få den personaliserad med sina egna favoritplatser i en viss stad utmärkta.


Förmodligen har Anna rätt i att det här med ananaserna bara är en fluga. Men jag hoppar gärna på den flugan ett tag och torkar disk med den här kökshandduken.


Ja, jag vet att det är november och att ballerinasäsongen är ett minneblott. Men hur fina är inte dom här skorna!? Det är väl aldrig för tidigt att börja jobba på 2014 års ballerinagarderob.


Mer passande för säsongen är kanske en stor mysig sjal.


Och så var de det där med julkänslan som inte vill infinna sig. Kanske att ett par ark fint inslagspapper till julklapparna kan råda bot på det.

6 kommentarer:

 1. Gilla på skorna! Och armbandet! Och kartan! Men behöver du verkligen fler kökshanddukar?!
  Kram från VAB-land

  SvaraRadera
 2. Etsy... JAg har just börjat pinna min board p[ Pinterest. Har stått emot så länge eftersom jag visste att jag skulle bli insugen likt en dammtuss in i ett dammsugarrör... Och nu ligger jag där inne i dammsugarpåsen och pinnar förbrilt. Ju mer jag pinnar, ju mer hittar jag och jag har helt enkelt snabbt överdoserat inspiration och känner mig alldeles matt samtidigt som jag känner suget efter mer, mer, mer... Etsy kan bli likadant. Särskilt om jag letar tyger eller så... Oj oj oj. Plötsligt kan timmarna en söndag morgon ha försvunnit som om dom vore 5 minuter och favoriterna bubblar snabbt över... Armbandet är nog min favorit av dina val. Mycket klassiskt och vackert.
  xxx
  Annette

  SvaraRadera
 3. Men åh så snyggt! Armbandet var fantastiskt fint, och prisvärt måste jag säga.

  SvaraRadera
 4. Ja, Etsy kan man hitta mycket på. Armbandet en riktig pärla.

  SvaraRadera
 5. Superfint armband det hamnar på min önskelista till tomten också, tack för tipset Karin

  SvaraRadera
 6. Hi Petra,

  thank you ever so much for featuring my bracelet!!

  Best,
  geeta
  LUCA jewelry

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra