söndag 24 oktober 2010

Ny prylhylla

Här ser ni de senaste dagarnas pågående projekt äntligen klart. Det har tagit ett par dagar att få den klar eftersom färgen måste torka 12 timmar mellan varje lager. Sååå tråkigt att vänta på det varje gång. Själva hyllan (som jag tror att det egentligen var ett bestikinlägg till en kökslåda från början) köpte jag på loppis för 10 kr.

14 kommentarer:

 1. Vilket fynd på hyllan och vad
  duktig du är, hur fin som helst.

  Fina julkort har du knåpat ihop, jag som inte ens har tänkt ordet JUL.

  Ha det gott!
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Så fin den blev!

  Jag fyndade en prylhylla för 5:- idag och är så glad! :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin!! Jag har hämtat hem mina gamla i furu som jag hade som liten tjej.. kan bara inte bestämma mig för om jag ska ha de vita eller en annan färg. Beror väl på vad jag hittar för tapeter såklart.

  Din blev supersnygg och glad.. kanske blir en vit ändå ;)

  /Mia

  SvaraRadera
 4. Mm vad fin den blev! Gillar verkligen papparet med ryska dockorna på.... vart har du fått tag på det? Jag har ett par prylhyllor på lut om jag bara hittar tiden för att fixa till dem....

  SvaraRadera
 5. Får jag köpa den :)??? Otrolig fin!!! Kram Malin N-B

  SvaraRadera
 6. Men åhhh... här har jag traderat (och förlorat) och letar och frågat efter en prylhylla. Men varför tänkta jag inte utanför boxen? Den ska ju ändå målas och fixas, man kan ju ta en gammal kökslåda, eller en annan låda. TACK, ikväll lösta du livets.. eh.. eller veckan stora gåta för mig.
  Kram Anna

  ps. den blev dessutom galet söt. Sweet!

  SvaraRadera
 7. Vad kreativ och pysslig du är!! Så mycket fint som har blivit gjort och julkort en tidig morgon... Ja, jag blir imponerad. Ditt godisfat är genialt måste jag säga!
  Jag har just anmält mig till en julmarknad och tanken var bl a juliga tändsticksaskar och julkort så jag måste nog också sätta fart.
  Ha det gott i veckan och så ses vi i Fabriken på tisdag!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 8. Otroligt fin och jag säger som Lotten, vart kommer babuschka-pappret ifrån? jag har ett från panduro men det är lila och inte lika fint.

  SvaraRadera
 9. Va häftig! Bra pris också:)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 10. Vilken glad hylla! Färgerna är fantastiska och passar så bra ihop.
  Tack för din "värmande kommentar"

  Kram

  SvaraRadera
 11. Men SÅ SJUKT FIN!!!!! jättesnygg, =)

  SvaraRadera
 12. Åh så fin! Vad du är duktig!
  Och papper helt i min smak, lite blafre, lite pip och den med ljusblå blommor har jag några meter av fast med rosa blommor...

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra