fredag 29 oktober 2010

Tygbyte med bra uttdelning

Jag anmälde mig för ett par dagar sedan till ett tygbyte som Saax styrt upp. Vi åtta som är med skulle dela ett påslakan i åtta lika stora delar, behålla en del själv och skicka resten av delarna till de andra sju. Så de senaste tre dagarna har dom här fina tygerna ramlat in i brevlådan hos mig. Och jag har fortfarande två kvar som ska komma. Härligt! :-)

5 kommentarer:

 1. Vilken rolig idé!! Att byta tyger med varandra! Superbra ju! Och ja, de var jättefina de som kommit till dig!
  Tack för din söta hälsning hos mig, det var jätteroligt att du gillade det. Jag är inte mycket för traditionell jul, jag är mer dragen till det amerikanska - överdådigt, glitter, RIKTIGT mycket jul, granruskor osv. Men jag tänkte göra en ny julblandning denna julen, det lantliga/Maileg/gammalt ihop med det amerikanska - jag tror det blir riktigt bra!

  Ha en härlig helg och stor kram!

  SvaraRadera
 2. Kul idé, bra sätt att få lite nya roliga tyger.

  Tävlingar ja... Jag hade fler i min lista först men när jag började skriva inlägget strök jag en efter en, tänkte efter om jag verkligen ville vinna/behövde just den och den grejen, och skippade alla där man måste bli "följare".

  Utslitna plastpåsar och tappade virknålar, oooh vad jag känner igen den du :) En gång hände det ofattbara att jag tappade en virknål när jag klev av bussen men reagerade inte på klonket när den föll i marken, förrän jag hade hoppat på pendeltåget. Men fatta min förvåning när jag kom tillbaks efter jobbet och gick för att kolla, och hittade den! Jag har faktiskt tänkt visa min lösning på problemet snart, fortfarande plastpåse dock, men när jag ser din fina påse så blir jag ju sugen på en påse efter en idé som jag haft ett tag.

  Och NU fattar jag! Skulle lägga till din blogg i min favvo-lista och när jag skulle skriva in namnet, då klickade det, rorövovarorsospoproråkoketot! :)

  SvaraRadera
 3. Go morgon! VIsst är det, kom på det i brist på pengar och kände inte att jag hade råd att köpa en stor pumpa som sedan kastats bort. SÅ varför inte paprikor istället? Det negativa är dock att de håller så jätte länge men under helgen klarar de sig fin fint. Fin lördag!

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul? Det är som julafton varje gång man kolla brevlådan ;-) Vad skall du göra med dina bitar...?

  SvaraRadera
 5. Både himla skoj och spännande. Så många fina tyger du fått!

  Hoppas du har en fin helg!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra