måndag 29 november 2010

Som lapptäcke fast med papper...


Jag fick med mig en prylhylla och en annan liten hylla från en loppis i Dalarna för några månader sedan. Nu har dom äntligen blivit målade med härlig turkos färg och tapetserade med fina papper och tapeter.


Det är så roligt att piffa upp såna här prylhyllor. Lite samma sak som med lapptäcken - att alla småbitarna bildar en fantastisk helhet tillsammans - fast här med papper istället för tyg.


Som många gånger annars när jag pysslat något så har jag egentligen inte plats för det hemma hos mig själv. Så dessa två hittar ni i min shop.

10 kommentarer:

 1. Imponerad över allt du pysslar med. Både hyllan och prylhyllan var jättefina.

  SvaraRadera
 2. underbart! jag får liksom aldrig tummen ur. Jag har en jättefin prylhylla som bara står och samlar damm. Kanske dags att stänga av datorn lite och vara kreativ...

  SvaraRadera
 3. superfina!! prylhyllan är fantastisk!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina saker du gör!
  Titta gärna in på min blogg och var med i tävlingen som pågår till den 13 december. Du kan vinna en valfri Lunafigur!
  Ha en bra måndag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Älskar prylhyllan. Hittade en gammal fin sak på loppis, men på tal om överpris, de skulle ha 250kr för den. Den var alltså inte ordninggjord alls. Det blir svårare och svårare!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Snyggt! :) Använde du tapetklister när du satte dit tapeten?

  SvaraRadera
 7. Superdupersnygg blev den!! Har också tänkt göra en sån där till mina barn men det får bli ett senare projekt.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, var hittar du alla fina papper/tapeter? Kollade lite scrap-papper i en bokhandel för första gången i mitt liv igår... och blev besviken! Men de kanske hade ett dåligt utbud bara.

  Ha det gott //Petronella

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra