onsdag 29 december 2010

Vissa lekar uppmuntras helt enkelt lite extra...


...som t.ex. den Viggo lekte imorse när han kröp omkring i hela lägenheten och dammsög i alla hörn och kanter. :-)

7 kommentarer:

 1. Ha, ha... klart att sådana lekar skall uppmuntras ;-) Min stora pojke lekte med skräckblandad förtjusning med dammsugaren när han var i den åldern.... skräcken var att den skulle suga sig fast i honom :D

  SvaraRadera
 2. va härligt... skicka hit honom om han blir sugen på att dammsuga mer :-)

  SvaraRadera
 3. Självklart att såna lekar ska uppmuntras! :-) Tyvärr måste jag nog uppmuntra mig själv till att ta itu med den leken idag, insåg jag när det krasade under fötterna när jag gick i köket. Lite sviter efter gårdagens müsli-tillagning verkar det som. :-)

  SvaraRadera
 4. hihi, absolut en lek som måste uppmuntras!
  Mysigt att planera nyårsmiddagen, jag har inte bestämt ännu vars vi blir än så blir det middag hemma blir det planera i all panik :S Förslag på meny?:)

  SvaraRadera
 5. Vilken bra lek. Kul att jag hittade dig då du, liksom jag, säljer hos Ida på Craft Factory. Du gör så fina saker
  Sköt om dig
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. =) Attans så bra!
  Själv försökte jag få min Viggo att testa sisådär 150 batterier i en sån där batteritestare häromdagen... inte kul tyckte han. Typiskt nog.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Haha, var i kravspecen kryssade du för att få en sån? Det skulle vara bra om man fick en liten med sånt intresse eftersom varken jag eller sambon är så förtjusta i dammsugaren... ;)

  Gott nytt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra