tisdag 26 april 2011

Projekt: utklädningslåda

När jag och min bror var små så hade vi en stor korg som var proppfull med en massa utklädningskläder. Det var kjolar, klackskor, kavajer, klänningar, Batmandräkt och mycket annat. Jag minns att vi lekte och spökade ut oss en hel del med alla kläderna och det var galet roligt.

Så jag tänkte att mitt nya projekt blir att fixa något liknande åt Viggo att leka med.


Jag kommer såklart leta efter galna och roliga kläder till utklädningslådan på loppisar, men man kan ju också sy och fixa lite själv. Så i helgen började jag lite smått med att sy en färgsprakande indianskrud.

16 kommentarer:

 1. Men hujedamej vilken bra idé! Indianfjädrarna är så fina!

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Det var ju en kanonidé.
  alltid lika inspirerande att kika in hos dig.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 3. Underbart!
  jag ser fram emot att sy lite kul till utklädningslådan. Lilla L har just fått några gamla väskor som hon släpar omkring med. På öppna förskolan klär hon alltid ut sig så det verkar ju faktiskt redan vara aktuellt. jag trodde det skulle ta några år.

  SvaraRadera
 4. rolig idé... och den blev jättefin!

  SvaraRadera
 5. adorable! I have 2 young kids at home, both boys :-) lovely greetings

  SvaraRadera
 6. Men herregud människa, sluta bo i mitt huvud! ;-) Igår gjorde jag en piratutstyrsel till storasyster, haha! Det räcker inte med att vi har samma idéer, vi har dem samtidigt också! Vad bra, nu fick jag indian-inspiration också :-D Inte helt lämpligt skulle det sedan visa sig, ska lägga upp ett inlägg i veckan :-D

  SvaraRadera
 7. Läcker! Gissar att han älskar den och jag minns själv vad skoj det var att klä ut sig.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 8. Men sötaste! klart han ska ha en utklädningslåda när han har en så kreativ mamma! :) jag har själv växt upp med mängder av utklädningskläder.. mamma spelar teater och arbetar på en förskola så det var nog oundvikligt.. så underbart fin er balkong har blivit! jag har med stora planer för vår men ännu är det inte klart!! Stor kram till dig!!

  SvaraRadera
 9. Sicken gulleplutt! Och indianskruden var ju en himla bra idé, återvinning av gamla påskfjädrar. Mycket modernt!

  SvaraRadera
 10. Utklädningslådor är ju så roligt när man är liten - tyckte jag iallafall! Och roligt att fixa till när man är vuxen... Jag köpte det här på loppis till min brorsdotters utklädningslåda. Det gick verkligen hem:)

  http://mellanstickanochlinne.blogspot.com/2011/01/en-damig-fodelsedagspresent.html

  SvaraRadera
 11. Ljuva minnen! Jag och min bästis älskade att klä ut oss och släpade alla våra käder till varandra, till våra mammors blandade förtjusning....

  SvaraRadera
 12. Vilken superidé. Håller själv på att bli tokig på alla polyester utklädningskläder som verkar vara det enda som går att köpa. Mycket roligare att sy och pyssla inhop egna. En indianutstyrsel får bli nästa projekt!

  Cathrin

  SvaraRadera
 13. Jättefin indianhövding! Min lillebror hade nåt liknande in the old days, men inte med så där fina färggranna fjädrar! Är själv uppväxt med utklädningslåda och naturligtvis har mina barn en också. Speciellt användbart när kusinerna i skilda åldrar ska leka, då kan man vara allt från 3 till 17 år:)
  Kram/ Ninni

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra