fredag 26 augusti 2011

Snart på ett huvud nära dig...


Det svider lite i hjärtat att erkänna det, men sommaren är slut och hösten är på G. Snart dags att sätta mössa på kidsen igen, alltså. Här får ni tips på hur ni snabbt och enkelt kan sy en egen mössa till hösten.

Och skulle det vara så att ni inte är sugen på att sy en egen mössa så kan ni istället köpa någon av de tolv mössor jag precis sytt och lagt upp i shoppen.


Viggo poserade glatt i mössorna ett tag, men som ni ser så tröttnade han rejält när vi kom till den fjärde mössan.

15 kommentarer:

 1. Hei på deg, så fantastisk fine luer du lager, Viggo er en fin modell. Ha en god helg, klem W,

  SvaraRadera
 2. Fina mössor! Du är så duktig :-)

  SvaraRadera
 3. Sååå fina mössor! Jag måste testa om lilla T kan ha mössa utan knyt i år - i så fall köper jag garanterat en mössa av dig.

  SvaraRadera
 4. Fine luer og superfine Viggo:)
  God helg til deg fra Trine:)

  SvaraRadera
 5. Fina mössor... idag känns det som sommar här, fast jag gillar hösten och tycker att det är mysigt att den snart är här...!

  SvaraRadera
 6. Vilken kul kille. Jag har fullförståelse för att han tröttnade dock... " Okej se cool ut nu då, å så på med nästa mössa, klick klick, nästa, klick klick, en till.." Mamma, måste jag? Jag vill köra med bilar nu eller kolla Bolibompa. Jag blir svettig." Typ.

  Toppenfina mössor och jag som just rensat garderoben kanske hittar någon kul gammal T-shirt eller nåt som jag kan använda til en mössa. Ska testa. Kan man göra mössor på vanlig maskin eller måste man ha over locker?Har aldrig sytt i stretch. Typ livrädd!

  SvaraRadera
 7. Vilken söt modell du har! Lika söt på fjärde bilden trots att han tröttnat på ditt fotograferande :P

  SvaraRadera
 8. Än så länge vägrar jag mössa, idag var det också 23 graders bastuvärme när jag klev ut från jobbet. Men de ser annars himla sköna ut, och du väljer alltid snygga tyger! Blir riktigt sugen på att provsy...om jag bara kan leta upp någon liten bit trikå i någon gömma...

  SvaraRadera
 9. Fine luer!
  Gøy å være modell... for en liten stund i alle fall:)
  God helg, Petra!

  SvaraRadera
 10. tack för härligt möss tips! den röda gillar jag allra bäst! kram

  SvaraRadera
 11. fina mössor och fin kille!

  SvaraRadera
 12. Fina, kul att sy själv. Kanske jag borde testa nu till hösten!

  /Johanna

  SvaraRadera
 13. Härligt höstig "mösshög"!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra