söndag 25 september 2011

Höstens moodboard


Fabriken har, som sagt vaknat till liv igen och första temat är höstens moodboard, vilket först kändes ganska svårt. Men jag plockade fram den stora tidningshögen och började bläddra, riva ut sidor och bilder som jag fastnade för och ganska snart så uppenbarade sig en ganska tydlig trend...
Jag vill ha en varm och ombonad känsla i hemma, i höst.


Och trots att jag inte är särskilt mycket för att ha en massa småpryttlar och grejer överallt så vill jag att det ska finnas en kreativitet och lekfullhet i inredningen.


Vår, sommar, höst eller vinter spelar ingen roll... blommor och växter vill jag alltid ha i inredningen.


Kila nu vidare in till Fabriken och låt er inspireras av en massa höstiga moodboards.

12 kommentarer:

 1. Men åh vad jag gillar din tolkning. Man blir alldeles lycklig. Verkligen härligt. Och jag är väldigt avundsjuk på ditt alfapet. Gud, så snyggt!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig moodboard jag liksom du tänkt att det verkar så svårt och har inte ens börjat. Men imorgon blir det till och klippa och klistra med minstingen som är ledig.

  Gillar alfapet bokstäverna.

  SvaraRadera
 3. Jätte jätte fint vilken känsla, blir så glad!

  Jag skriver som Anna blir avis på ditt alfabet! :)

  SvaraRadera
 4. Mmm, fint! Jag tänkte försöka mig på en moodboard här också. Är ju inte medlem i fabriken än, men nya inträdeskrav triggar mig att sätta igång...
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Du har verkligen lyckats förmedla känslan! Vilken värme!! :)

  SvaraRadera
 6. Wow, vilka underbara bilder! Jättefint med alphapetbokstäverna.

  SvaraRadera
 7. Herlig moodboard:)
  Fikk lyst å lage et jeg også!

  SvaraRadera
 8. Jag är som många andra helt till mig över dina alphapet-bokstäver! Så snyggt att använda dom i din moodboard! Helt rätt ord de bildar också, detta var underbart inspirerande! Tack!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Tack för din kommentar hos mig ;)) Även jag gillar dina bokstäver, bokstävstokig som man är. Rullen med notpapper på bilserna har jag köpt på Balders hage i Göteborg, har även i en annan modell från Grönbergs interiör i samma stad ;)) Jag hade också letat länge.
  kram susanne

  SvaraRadera
 10. Åh, så fint!
  Gillar dina färger också.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra