torsdag 20 oktober 2011

Färglöst


Jag inser att jag väl egentligen är way, way efter när jag skriver detta, men jag har precis upptäckt tjusningen med att fota svartvita bilder. Det blir ju hur fint som helst!

Ok, exakt alla motiv kanske inte gör sig i svartvitt. En bild på att alla mina härliga färgglada tyger är väl till exempel inte det optimala motivet för svartvit fotografering. Men det allra mesta blir ju superfint och speciellt porträtt.


De senaste dagarna har jag gått lös med kameran och fotat färglösa bilder på precis allt. Och framför allt så har jag väl nu en sisådär 2579 stycken svartvita porträttbidler i fotomappen på datorn. :-)


Funderar ni på vad den högra bilden visar?
I så fall kan jag avslöja att den del av helgens svampskörd som vi inte förvällde, utan som jag istället tagit upp golvytan av ett helt rum och lagt ut på tidningar för torkning. Sen ska den ner i fina burkar och vips så har vi Gå-bort-presenterna klara för en bra tid framöver.

9 kommentarer:

 1. Gillar färglöst;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Så fine bilder!
  Jeg elsker svarthvitt, er så fin kontrast til alle fargene som jeg har hjemme! Vi har en hel vegg med masse bilder som er i svarthvitt av unger og familie! ;)

  Klem til deg!

  SvaraRadera
 3. Ställ en bordsfläkt att blåsa på svamparna så går det mycket fortare att torka.
  Sen kan du ju virka ett sånt där svamplock som jag =)

  SvaraRadera
 4. Finfint med svart/vitt! Toppen gåbortpresent med svamp alltså - det gillar alla!

  Ha en fin helg! kram Frida

  SvaraRadera
 5. Hej hej!

  Fina svartvita foton. Kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. mmm håller med, det är roligt att fota i svartvitt, jag har också en hel hög med sådana foton i bildmappen. ha en mysig fredag, kram

  SvaraRadera
 7. Kan bara hålla med. Gillar verkligen svart-vitt. Särskilt för porträtt. Till och med jag blir något snyggare i svart-vitt :) Kramar Kicki

  SvaraRadera
 8. Vilken julklapp! Österrike, tusan vad flott. Vilken härlig pappa du har. Vi drar till Sälen, men ok- Österrike slår lite högre.
  När tycker du det är lämpligt att börja heja på Ester? Är tre år lite väl förhoppningsfullt? Att dra pulka är ju så himla tungt nu... Utför kan man väl knappast hoppas på än?

  SvaraRadera
 9. ha ha ha, du e ju skön! man kan liksom aldrig ta för många bilder, bara för få!...fast mössan är ju helt underbar i färg oxå :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra