lördag 29 oktober 2011

Till barnrummet


Jag gav ett presentkort till en kompis på ett par vimplar. Tänkte att var bäst att hon fick välja färger själv så det blev rätt till resten barnrummet. Gissa om jag blev nöjd när hon ville ha i lite bruna och oranga färger. Jag så ju såklart genast min chans att göra av med lite mer av utmaningspåslakanet.


När jag ändå var igång så fick det bli en leksakspås i samma tyger också, som jag dekorerade med några spetsdukar. Spets och spetsdukar har lite blivit "the fling of the month" här hemma. Det funkar på nästan allt.

10 kommentarer:

 1. Vad smart att ge bort ett presentkort på det viset. Nu brinner det verkligen i knutarna gällande påslakanutmaningen men hoppet är väl det sista som överger en va? Kram o trevlig lördag!

  SvaraRadera
 2. Fine saker du har sydd! Lurt med gavekort, ja:)
  Nå må det da snart være slutt på det dynetrekket ditt!? Ikke så mange som spør etter sydde saker i brunt/oransje her heller:)
  God helg, Petra!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Och virkade dukar - det är jättekul att använda dem överallt. Här börjar bli lite överlastat faktiskt :) Så jag plockar bort. Men man kan ju göra saker och ge bort...det är ju snart jul. Du kommer alltid med så bra tips, Petra! Jag älskar att följa din blogg. Kramar i massor Kicki

  SvaraRadera
 4. Spetsdukar är helt fantastiskt bra, piffar till det mesta! Kram...

  SvaraRadera
 5. Lyktan köpte jag på plantagen i somras. Tyvärr står det inget leverantörsnamn på den så jag vet inte i sin tur vart de beställt den ifrån. Tror nog inte att den finns kvar i sortimentet nämnligen.

  Vimplar blir ju alltid så fint! Mormorsdukar är verkligen bra till mycket. Det blir så dekorativt att fästa dem på saker och ting.
  Sköt om dig och ha en bra söndag
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 6. Snyggt som vanligt! Du är så duktig! Önskar jag hade lika mycket tid och energi! Det klias alltid i mina fingrar när jag är inne på din blogg! Tack för inspirationen!
  Kram
  Lana

  SvaraRadera
 7. Härligt retro du fick till den :)

  Och hihi, ska bli skoj att se dina 10 rutor ;)

  Kram /Mia

  SvaraRadera
 8. Strålande presentidé! Och sen var det ju väldigt lämpligt att hon valde just de färgerna. :-)
  Spetsdillet verkar ha smittat, efter de senaste loppisrundorna har jag lyckats komma hem med cirkus 50 spetsdukar...hm...

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra