fredag 2 december 2011

Skuggor


Jag saknar skuggorna. Har inte sett en skugga på flera dagar... det är bara grått, grått och grått. Jag önskar att solen kunde komma fram igen och kastar lite skuggor på väggarna här hemma.

Aldrig har väl en fredagkväll varit så efterlängtad som denna. Kan inte minnas när jag senast jobbat så många timmar som jag gjort den här vecka och det här är den främsta anledningen till det. IT-möten, tester, korr-läsning, godkännade av mediaplaner, annonser osv. osv. Men nu är det alltså äntligen klart och jag lutar mig tillbaka i soffan för att titta på Idol och virka en glöggren.

7 kommentarer:

 1. Jag har också längtat väldigt mycket efter fredagen den här veckan som varit full av stress och dåligt humör. Nu en loppisrunda, en tallrik pasta och ett glas vin och en timme framför På spåret senare känns livet mycket bättre! :) Ha en god fredagskväll och helg!

  SvaraRadera
 2. Samma här- skuggor är såå mäktiga!!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Kul med glöggren! Du visar väl när du är färdig?! Kram

  SvaraRadera
 4. Glöggrenen är så himla söt! Gjorde en för en dryg vecka sedan, lagom till första advent, fast han ser mest ut som en gris :-S Har glömt lägga upp en bild på honom, ska nog göra det :-)

  Idag är det sol!!

  SvaraRadera
 5. Phu! Både grått och mycket jobb. Ingen bra kombo. Jag vet för jag känner igen mig. Hoppas du får en härligt avkopplande helg iallfall. Det gråa verkar tyvärr hänga med. Här regnar det och så verkar närapå Berit vilja komma på besök igen. Något mildare kanske, men för mig hade hon gärna fått hålla sig borta. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. oj, har du gjort annonsen?
  Hoppas du får en lugn och skön helg i alla fall.
  Ullis

  SvaraRadera
 7. Alltså virkning....det är nog det allra bästa sättet att varva ner! Ska bli skoj att se glöggrenen sen :-)! Ha en fortsatt go helg :-)!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra