söndag 17 juni 2012

En regnig dag


Ibland är det inte så dumt med en grå och regnig dag trots allt (även om jag visserligen hade önskat att det inte skulle vara så förbaskat många av dom som det varit på sistone)...

En regnig dag kan man med gott samvete sitta i soffan ett bra tag med datorn i knät och surfa runt på alla favoritbloggarna. Njuta av fantastiskt fina bilder och inspireras av roliga pyssel och knep & knåp. Och kanske stöter man på nåt nytt tips på en supergod sallad som man kan testa på en gång. För om det ändå regnar ute kan man ju lägga ner lite extra tid på att laga till en smarrig brunchbuffé till hela familjen.


Och när det är regnigt och trist ute kan man med gott samvete lägga massa slantar på blanka magasin och skvallertidningar och bädda ner sig i sängen tillsammans med hela tidningsbunten. Och eftersom det är så regnigt och trist väder är det inte en enda människa ute så man kan utan problem stjäla med sig några fina blommor in.

En grå och regnig dag som denna borde det dessutom vara väldigt många andra som sitter inne och läser bloggar, vilket torde betyda att jag just nu har många personers uppmärksamhet och kanske, kanske är det någon av er som har ett mönster på en bebisbody som ni vill dela med er av, sälja eller byta mot något? Hör av er i så fall! Ni vill väl inte att den lille i magen ska behöva vara utan kläder när den kommer ut?! ;-)

14 kommentarer:

 1. Jag vet att Erica Laurell har ett virkmönster på body i sin bok "väldigt virkat"

  SvaraRadera
 2. Så vacket med en lupin i en vas!
  /Kristina

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland är det faktiskt ganska skönt med regniga dagar....bara de inte blir för många!!! :)

  SvaraRadera
 4. Hahahaha jo för nakna bäbisar är så söta!

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att du kunde knycka med dig en lupin in. De är ju en av sommarens finaste blommor tycker jag!!

  Ang bodymönster köpte jag en billig på H&M och sprättade upp den och använde som mönster. Det funkade ganska bra! //Louise

  SvaraRadera
 6. Haha... Det vore väldigt synd om den i magen fick vara utan kläder, men tyvärr håller jag inte på med bodysar och sånt krafs, så tyvärr... :-)
  Kika runt på fina bloggar när det är tråkigt väder däremot, det gör jag gärna, bland annat din! KRAM

  SvaraRadera
 7. Åååå lupiner! Det är barndom för mig. Fint! Vilken trevlig regnig dag! Alltid roligt att titta in här!

  SvaraRadera
 8. Oj nu blev det midsommarkänsla här- med lupiner;) Hoppas du får något bra mönster;) Kram

  SvaraRadera
 9. Så fina bilder och härlig text du bjuder på idag. Tyvärr kan jag inte kontra med något mönster, men det kan säkert någon annan :)

  Ha det toppen!
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Jag har massor med mönster för att sy. Om du vill ha bodymönster i till exempel storlek 56 kan jag rita av och skicka till dig om du vill. I utbyte mot något skoj du tycker passar.

  SvaraRadera
 11. Läser i kapp efter min power-nap ;) Batteriet är fullt laddat igen!

  Och så klickar jag på ordet favoritblogg och blir helt fnissig. Jag!? Du är för gullig. Du är min favorit också. Och dina kommentarer gör mig alltid så glad.

  De där ljuslyktorna/skålarna visst är de från Lagerhaus?! Eller? Himla fina i alla fall.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Låter som en perfekt söndag tycker jag! Mys! Och tack kära du för länkningen :-)

  SvaraRadera
 13. Om du är intresserad av body mönster kan du maila mig!!! //Gittan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra