fredag 13 juli 2012

Copy/Paste

Första semsterveckan är snart till ända men tjockmagen, ryggvärk och sammandragningarna från helvetet sätter stopp för de större resorna och aktiviteterna. Istället har det blivit ganska mycket häng i parken, fikadejter och middagar med vänner, några loppisbesök och en tur till Fjäderholmarna.
Ganska lugnt och skönt ändå, om jag ska vara ärlig. Det blir såklart en hel del pysslande, fixande och rensande hemma också. Och en växande repertoar av filmer och TV-serier som tittats igenom.


Härom dagen plockade jag upp kartongerna med undandstoppade bebiskläder från källaren och tog fram det som snart ska användas igen. Hittade bland annat ett helt gäng söta klänningar som jag hade när jag var nyföding. En av dom ritade jag snabbt av och sydde en ny likadan. En snabb copy/paste helt enkelt.

15 kommentarer:

 1. Hej bruden! Så himla söt klänning. Nu har jag semester och inser att jag har fått tillbaka lite pysselkreativitet. Gissar att det är en liten tösabit du ska få :). Själv jobbar jag på mitt första lapptäcke på 7 månader.. Också till en liten tjej.

  Känner igen mig i ryggont och sammandragningar.. Och har väldigt svårt att sova. Men men, vi väntar ju på något gott :).

  Kram och ta hand om dig. / Mia kiiromi

  SvaraRadera
 2. Skjønn kjole! Stoffet er sååå nydelig:) Dette blir pent på den lille:)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Klänningen blev ju hur fin som helst! Så kul att ha kvar kläder från sin egen bäbistid..

  Med tanke på den förestående nedkomsten kan det väl vara rätt bra att hinna med vännerna nu för vi vet ju hur lätt tiden bara rinner iväg med en liten ny människa i familjen.

  Sköt om dig.

  SvaraRadera
 4. söt modell, sött tyg, en hit helt enkelt!
  Kramar till dej mitt i bebisväntandet...!

  SvaraRadera
 5. Väldans söt liten klänning :-)! Jättehärligt tyg!

  Ha en riktigt fin helg :-)!

  SvaraRadera
 6. Fiiiin! Och tyget med!

  SvaraRadera
 7. Jättesöt klänning antar att det är en liten tös i magen:-). Trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Jättefin klänning.
  Här har vi en till med ryggont/foglossningsont och sammandragningsont. Är bara i v23 så är lite orolig över hur detta ska sluta.
  Årets semester blir rätt lugn för oss också .
  Trevlig fortsättning på din semester

  SvaraRadera
 9. Jättefin klänning! Jag har också kopierat på sistone nämligen din fina röda väska. Stort tack för idé och inspiration! Hoppas magen din håller sig hyfsat lugn så att du kan njuta av sommar och ledighet, kram!

  SvaraRadera
 10. Att sy sådana saker med sammandragningar, det må jag säga! Du är minsann övernaturlig.
  Vila mera. Kram-kram

  SvaraRadera
 11. Ljuvlig liten klänning ♥ Vet du att det är en tjej som ligger i magen?

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra