lördag 21 juli 2012

Lappat täcke


Det har ju sytts en hel del lapptäcken på maskinerna här hemma som sålts eller givits vidare till bebisar och småkids lite här och där. När jag spritt mina lapptäcken omkring mig på det viset så vore det ju fy skam om det inte låg ett Popetotrora-täcke och väntade på min egen bebis när den väl behagar visa sig.

Inspirerad av Lottens pågående projekt så testade jag en ny variant på lapptäcke, med trekanstlappar. Så nu är täcket klart och allt som saknas är bebisen att lägga under täcket.

17 kommentarer:

 1. Åhh vad fint det blev! Älskar färgerna! Jag håller precis på med min blå del nu till regnbågstäcket.... men jag har inte på långa vägar så snygga blå lappar som du har ;-)

  SvaraRadera
 2. Hello, I like your blog and also the nice patchwork you have done. Reading (or more looking at) your blog for a while nowe. I ad your blog to my blogroll. Greetings from Germany.

  SvaraRadera
 3. Nydelig teppe i blått! Klart den nye babyen må ha et spesielt fint, hjemmelaget teppe:)

  SvaraRadera
 4. Vackert! Det blir lätt så att man syr till alla andra, men inte din familj...

  SvaraRadera
 5. Vilket läckert täcke. Just blåa toner ligger mig varmt om hjärtat helt klart. Tokfint med trianglar. Så ja, nu är det väl bara att vänta då...
  Brorsans fru gick nästan 3 veckor över tiden nyss... Det var en kämpig väntan det. Dagen innan igångsättning så drog dom till Grönan (!!!) "För ut ska den!" som Linda sa. Men nix... den killen han låg så bra där inne. Det blev ett snitt dagen efter och Dunderklumpen på 5 kilo (!!! kanske var det bra att han inte kom ut den vanliga vägen trots allt...) blev utplockad helt enkelt. Och snart får jag träffa underverket när jag kommer hem till Sverige på besök. Längtar! Bara 10 dagar kvar... Kram

  SvaraRadera
 6. Åh så fint lapptäcke! Jag älskar färgerna - och kul att det är trianglar istället för de vanliga rutorna.

  SvaraRadera
 7. Fullkomligt älskar´t!
  Lycka till med bebben och njuuuut :)

  SvaraRadera
 8. Dette teppet ble så flott! Fine farger og mønster.
  Fin søndag til deg. Kram, PiPa

  SvaraRadera
 9. Verkligen jättefint, underbara färger och tyger! Hoppas bäbben kommer snart. Visst är det beräknat i augusti?

  SvaraRadera
 10. Härligt! Älskar färgerna!

  SvaraRadera
 11. Det ser jättefint ut! Mysigt för en liten bebis :)

  SvaraRadera
 12. Jättefint! Jag gillar verkligen den här varianten också :)

  SvaraRadera
 13. Fint! Du har så många fina blåa tyger!

  SvaraRadera
 14. Åh! Superfin! Nu blev jag sugen jag med:)

  SvaraRadera
 15. Underbart, det där kommer bebben att sova gptt med! När är födseln beräknad?

  Jag är också igång med trekantslappar, till en kudde. Kanske blir det ett täcke också, för det här var ju så inspirerande! :)

  Ser fram emot att se vad du plockat ihop för tyger till mig, jag vet ju att det blir bra för du hr så himla mycket fint! :) Vilka färger önskar du i retur?

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra