tisdag 3 juli 2012

Sommarbrallor


Inte helt otippat så spårade mitt senaste besök på Stoff och Stil ur och jag kom hem med ungefär 17 gånger så mycket tyg som var tänkt från början. Bland annat så hittade jag ett supermjukt och luftigt tyg som var som gjort för svala sommarbyxor.

Men måttfullhet är som sagt inte mitt mellannamn - speciellt inte när jag befinner mig inne på Stoff och Stil - så jag köpte tyget i tre olika färger och har haft stor byxproduktion här hemma de senaste dagarna.


Det blev tre olika varianter på byxor till Viggo, i tre olika färger. Men bara ett par av de tre fastnade på bild. Sen var modellen slutkörd och kastade in handduken.


Om ni undrar vad den vita tussen på fingret är så är det ett bandage och resultatet av en "jag-kan-själv-incident" med en sax. Inte alls så allvarligt som det låter eller ser ut, men ibland behöver man lite extra omvårdnad och bandage när man skadar sig.

12 kommentarer:

 1. Ah! Värsta coola killen i värsta coola brallorna! Verkligen förvånande att du handlade mer tyg på S&S än du hade tänkt dig. Förstår jag inte alls.
  Nä, det skulle aldrig hända mig.

  SvaraRadera
 2. Byxorna ser ur sköna ut speciellt nu när sommar värmen är här. Undra om man vågar sig till SOS det är ju så svårt att bara köpa ett tyg:-)

  SvaraRadera
 3. Stoff o stil kan ruinera en. Härliga byxor! Önskar jag var bättre på att sy kläder....

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig modell! Både brallorna och killen :-)
  Japp, Stoff & Stil är farligt, borde komma ngn varning innan man går in...

  SvaraRadera
 5. Superfina och söta byxor! Duktiga och produktiva du :)

  SvaraRadera
 6. Det tror jag det att modellen bara orkar visa ett par byxor när han gör det med sån energi och bravur! Underbart! Och riktigt fina byxor med!

  SvaraRadera
 7. Vilken tuff grabb!!! Himla fina byxor, läcker färg - vill också ha sånna!

  SvaraRadera
 8. Vilken himla snygg modell på byxa! Stoff och stil är livsfarligt! Mitt senaste knep för att inte shoppa loss för mycket därinne är att ta med man och barn. Då tar jag bara det jag absolut behöver för att hinna ut innan barnen rivit hela affärn :)

  SvaraRadera
 9. Rigtig fine bukser! Og ja, jeg kender det godt - i fredags var jeg på stof og stil for at købe orange sytråd....jeg slæbte flere poser ud i bilen da jeg skulle hjem - ups!
  K.h.
  Christina

  SvaraRadera
 10. HELT UNDERBARA
  Jag är så imponerad över ni som är duktiga på att sy.
  Kramar Malin

  SvaraRadera
 11. Vilka tuffa brallor. Bra med rörelsevidd!! Sådant passar verkligen rörliga, lekglada barn, som din tjusiga modell med sommarblessyr på fingret.

  SvaraRadera
 12. Stoff och Stil är ett livsfarligt ställe! Och då har jag inte lärt mig sy kläder...än :P Coola byxor och modellen likaså :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra