fredag 14 september 2012

TGIF


Det kan tyckas att det inte spelar så stor roll vad det är för dag när man är mammaledig och ändå har varenda dag fri att hitta på vad man vill. Det stämmer till viss del. Dagarna tenderar att flyta ihop något men det ändå något visst med fredagar. Fredagar är alltid lite extra härliga. Även om vädret är grått, regnigt och blåsigt som idag.


Det blir mörkare och mörkare på kvällarna och en grå dag som denna så känns det som att det aldrig riktigt blir ordentligt ljust. Så jag har plockade fram den gamle gode ljusbrickan och fyllde den med blommor och ljus.

Märkte dock att det var ett magert utbud av ljus här hemma. Har missat helt att bunkra upp inför höstmörkret. Men det var lätt fixat. Några klick här och några klick där och nu väntar jag fin-fina ljusleveranser nästa vecka.


Imorgon har det lovats solsken igen, men tills dess stannar vi inne med tända ljus och myser. Har ett lapptäcke på gång som jag hoppas få klart och så har jag lovat Viggo att vi ska baka en fredagsmys-äppelkaka.

Trevlig fredag till er, mina vänner!

5 kommentarer:

 1. Jag är hemma förkyld. Regnet smattrar. Maken på after work i kväll och jag har lovat dottern pannkakor :)

  Jag tycker det är rätt mysigt egentligen med ljus, höst, lite regn, varm choklad allt som hör till. Ikväll blir det lilla spöket Laban-film och mys.

  SvaraRadera
 2. vad fint du har gjort... och nu blev jag påmind om att det är skralt på ljusfrobten hos mej med, lite inköp på vägen hem, kanske!
  Trevlig fredag!

  SvaraRadera
 3. Va mysigt det låter! Hm... äppelkaka var ett bra tips!

  SvaraRadera
 4. Älskar fredagsmys med tända ljus!

  SvaraRadera
 5. Tycker det är trevligt med grått väder, då kan man sitta inne, mysa och kanske se en film men gott samvete :). Fint det blev!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra