fredag 23 november 2012

Älskade granne


Jag är nog långt ifrån den första, och knappast den sista som hyllar Zetas.

Det tog nästan fyra år för mig att upptäcka denna underbara granne jag har, bara dryga 30 minuters promenad hemifrån.


I veckan när jag var där så slog dom nog alla rekord i finheter. Julpyntet hade åkt upp på hyllorna och det var nästan så att jag storknade när jag strosade omkring och pillade på alla saker. Vad gör man om man står i en affär och vill ha precis allt?!


Ett tag funderade jag på att faktiskt köpa precis varenda grej jag ville ha och sedan åberopa tillfällig sinnesförvirring när mannen på kvällen skulle frågat varför jag spenderat precis varenda krona av novemberlönen på vaser, zinkstjärnor, silverkottar, ljusstakar, hjärtan av kvistar, sammetsband och prydnadsäpplen.
Men jag sansade mig och gick till slut därifrån med endast några noga utvalda saker. Och mobilen proppfull med bilder.


Hur som helst, bor ni i närheten, eller har vägarna förbi får ni för allt i världen inte missa Zetas!

5 kommentarer:

 1. har aldrig varitmpå zetas men har efter flera beskrivningar som just din förstått att det är ett magiskt ställe. nästa gång jag är i stockholm får det nog allt bli en tur dit.
  hälsar åsa

  SvaraRadera
 2. Ja, zetas är ju fantastiskt! Bor ju i södertälje så det är inte för långt bort... Nu blev jag iaf sugen på ett besök!
  Ha en mysig kväll! kram elin

  SvaraRadera
 3. Nej, det och Fotografiska har blivit standard vid Stockholmsbesök från och med nu :)

  SvaraRadera
 4. wow, vad mycket fin! Precis sådär kände jag när jag gjorde stan i eftermiddag. Och det blev, hrm, rätt många påsar som fick följa med hem!

  SvaraRadera
 5. Åh jag håller med, Zetas är helt underbart!! Jag bor också nära och brukar titta in men nu har jag inte varit där på länge. Ser nästan farligt bra ut!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra