söndag 30 december 2012

Ser tillbaka

Jag är en riktig sucker för årskrönikor. Tittar på alla jag kommer över. Sportens, Nyheternas, Rapports, Landet runts, Året med Kungafamiljen etc. etc. Så givetvis vill jag ju även göra en egen liten recap av 2012.


Januari - nygravid, trött och illamående. Att kasta mig i säng direkt efter jobbet var i princip det jag orkade med. En tygkasse med elefantar och några äppelmuffins var i princip det enda som tillverkades i detta hem.


Februari - Efter en herrans massa svordomar och sprättande fick jag äntligen till en trikåsjal som jag sett på Pinterest och av en slump så upptäckte jag ett av mina lapptäcken i ett Mama-reportage.


Mars - Min fina gudson hade namnsdag och jag kunde äntligen stryka tjugonde veckan i graviditeten och var alltså halvvägs.


April - började lite smått pyssla och fixa till bebisen. Först ut: en ugglemobil till barnvagnen. I slutet av månaden fick jag äntligen se Frihetsgudinnan, shoppa på
5th Avenue och gå på loppis i New York.Maj - pyssel och plantering på balkongen och i Family Livings uteplats-special skymtades både vimplar och duk som jag sytt.


Juni - Viggo firade 4-årsdagen med storslaget clownkalas och vi firade en underbar midsommar i strålande sol ute på Djurgården.


Juli - due date närmade sig med stormsteg och jag sydde några miniplagg till bebisen och vi hade rolig familjedag på Gröna Lund.


Augusti - de första veckorna var en lång väntan på bebis som fördrevs med pyssel och TV-tittande. Bland annat målade och tapetserade jag en Ikea-pall. Sen äntligen, den 20:e så bestämde sig lille Flora för att äntligen ansluta till familjen.


September - besökte skördefesten och lillebror på Öland och på hemmaplan pysslade jag bordstabletter.


Oktober - startskottet i min och tre kompisars egen Halv åtta hos mig och först ut med middagsbjudning var jag själv. Av tyll och lampstomme från Ikea tillverkade jag sedan min egen variant av en dyr designlampa och fick dessutom den stora äran att presentera Fabrikens torsdagstema.


November - pysslekonsultade åt Henry och gjorde dopinbjudningar och dekorationer. Och givetvis en massa glögg och advents- och julförbererdelser.


December - dagen innan snökaoset kom flydde vi till Egypten för en veckas sol och bad. Sen var det (såklart) all in jul som gällde.

Tjugofyra tillbakablickar från året får blir veckans söndagsbild(er) och i vanlig ordning hittar ni fler söndagsbilder hos Fabriken.

16 kommentarer:

 1. Vilken härlig årskrönika, och vilket innehållsrikt år! Önskar dej ett lika fantastiskt 2013!

  SvaraRadera
 2. Härligt år!!! Och jag har varit med hela tiden. Ser fram emot ett 2013 med dig! Ha det bäst på nyåret!

  Kramar och Gott Nytt och allt sånt!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt år du har haft! Önskar dig ett lika Gott Nytt 2013!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Härligt! Fina bilder. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 5. Jag är ny inom bloggvärlden och gillar de här årskrönikorna skarpt. En chans att få lite snabb koll på personen bakom bloggen.

  Vi var också i Egypten i höstas. Tyckte ni om det? Vi var två veckor i Hurghada på ett all inclusive hotell. Det var ju toppenväder hela tiden och hotellet var fint men efter en vecka var vi ganska trötta på maten. Vi hade sköna dagar men vi väljer inte att åka dit igen...

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Många härliga resor för dig det gångna året...och kanske speciellt resan fram till er lilla Flora kom till er! Tack för det här året :-)! Ha en riktigt gott nytt år :-)!!

  SvaraRadera
 7. Det var ett innehållsrikt år :)
  Ha en fin början på 2013!

  SvaraRadera
 8. Vilket härligt år du haft. tack för att vi fått följa dig! Ser fram emot nytt bloggår! Gott nytt!! Kram från oss

  SvaraRadera
 9. Underbart att få läsa om ditt 2012.
  Nu önskar jag dig och dina fina ett makalöst fint 2013!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Härligt bloggår och en fin nyårskväll och ett gott nytt år, Karin

  SvaraRadera
 11. Så mycket fint du visar och nog tycker jag pysslat mycket fint.
  Mysiga bilder på barnen och på din lilla mage.

  Gott nytt år till dej.

  Kram Lissen

  SvaraRadera
 12. Gott Nytt År! Ser fram emot att titta in hos dig även 2013 <3 Kram Jenny

  SvaraRadera
 13. God fortsättning på det nya året. Följer dig både här och på Instagram, även detta år ;) Ha det fint. / Jennie

  SvaraRadera
 14. gott nytt år du fina ... och vad du är duktig på att pyssla. wow!

  ses mer det här nya året.
  stor kram,
  lilla u

  SvaraRadera
 15. Du gör så mycket fint, otroligt inspirerande! Ser fram emot att följa dig under 2013!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra