söndag 31 mars 2013

Hemma hos Elias


Det är alltid lika roligt att kika genom linsen på kameran hemma hos andra.
Jag har visat bilder från min svåger och svägerska tidigare men det var ett tag sedan och sen dess så har bland annat Viggos kusin Elias hunnit fylla både sju och åtta år och fått ett helt nytt rum. Välkommen hem till Elias!


Längs en hel vägg har dom byggt ett asymetriskt hyllsystem och klätt några av facken med gamla serietidningar. Snyggt, roligt och gott om plats för alla tusen-miljoner småsaker en 8-årig kille kan behöva.Pappa har snickrat en platsbyggd våningssäng med myshörna under. Något liknande som denna har jag tänkt mig i Viggos och Floras rum fast med säng under också istället för kuddhörnan.


Av serietidningarna som inte gick åt till hyllan har mamma sytt vimplar och decoupagat konservburkar som används som blomkrukor och pennburkar. Lampskärmen är loppisfyndad, avskalad och spraymålad.


Både pappa och mamma är, som niser, pyssliga och bygger en hel del. Är ni sugna på att se mer så kan ni kika in på pappa Mattias nystartade blogg där han delar med sig av sina olika projekt, saker han bygger och tips om hurman gör. Vad sägs till exempel om ett snickrat nattduksbord med gjuten betongskiva, ett utekök eller upprustade och omklädda loppisstolar. Jag som det mesta han byggt live kan skvallra om att det kommer presenteras en hel del godbitar och visst är det härligt med lite manlig fägring i bloggvärlden!? :)

2 kommentarer:

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra