måndag 25 mars 2013

Påskris, modell mini


Från att knappt någonsin haft ett påskris hemma har jag i år spårat ur en aning och har totalt fyra (!) påskrisk. Kan dock lugna er med att det inte är fyra påskris i full storlek. Bortsett från det glittrande riset så är alla risen i modell mindre.


I vardagsrumsfönstret står ett ris pyntat med pappersägg och fåglar som jag knåpade ihop innan helgen. Viggo var dock inte alls nöjd med det här riset: "Men mamma, det är ju onödigt att ha ett påskris utan glitter".


Vad tror ni, förresten? Kan det vara så att solen orkar smälta snön lagom till påsken?
Oavsett vilket så måste jag i alla fall berömma den för dens goda viljan och sitt tappra försök. Idag skiner den för fjärde dagen i rad. You go, solen. Kämpa, kämpa!!

7 kommentarer:

 1. Jag har bara fixat ett endaste påskris. Inga ägg äro målade. Inte en endaste fjäder är framtagen. Tror det är dags att sätta fart nu.

  Jättesöta pippisar och ägg i ditt ris :-)!!

  SvaraRadera
 2. Så fint och "påskigt" du har gjort, där ligger jag i lä! Gillar ditt fina påskpynt i riset!

  SvaraRadera
 3. Åh så inspirerad jag blev, jag måste verkligen köpa hem lite påskris jag med. Jag ska ju trots allt vara hemma hela påskhelgen.

  SvaraRadera
 4. Så fint med fåglarna och äggen i riset.
  Härligt med solen, men inte kommer snön att smälta här ännu

  SvaraRadera
 5. Koselig med påskeris:) Fin pynt du har laget:)
  Ha en riktig god påske!

  SvaraRadera
 6. ojojoj... jag ligger efter, har inte fått till ett ris än!
  Snyggt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra