tisdag 21 maj 2013

Det blir lila. Asså, verkligen lila.


Stora måla-och-fixa-projektet rullar på för fullt här hemma och turen har kommit till Julias rum. Hon har valt färgen själv så det blev lila. Väldigt lila. Vi målade två väggar lila och två väggar vita. Ett ganska klokt visade det sig. Annars hade det nog blivit väldigt, väldigt lila. Det är en hel del småfix kvar men i det stora hela börjar rummet komma på plats.


Det roliga med att fixa är ju när man kommer till detaljerna. Som t.ex. den loppisshoppade lampan som skalats av, fått ett par målade träkulor på sladden och målats med resterna av den lila väggfärgen. En liten mysbelysning i hörnet ovanför stolen jag klätt om. Om det nu någonsin blir en klar stol där, vill säga. Vi tycks ha slarvat bort skruvarna som behövs för att sätta ihop den igen så än så länge ligger bara en hög med stolsben, sits och ryggstöd i hörnet. Inte värst mycket mys över det.

9 kommentarer:

 1. Fint med lila. Tur att ni fick måla två väggar vita. Lampan blev allt söt :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Superfint å jag gillar verkligen lampan....:)))

  Kram/Annelie

  SvaraRadera
 3. Vilken fin lila färg! Jag älskar lila! Så snyggt med matchande lampan! Kram från Monica

  SvaraRadera
 4. Lila är inte en färg - det är en livsstil. Det är mitt motto ;)
  Rolig lampa!

  SvaraRadera
 5. så fint... gillar lampan massor! Här har vi också lila om dottern får bestämma. Veckans kalasande går i lila tema, och som mamma är det ju bara till att ställa upp! :-)

  SvaraRadera
 6. Ursnygg lampa! Gillar verkligen träkulorna. Funderade på att ha det till nakenlamporna men tänkte att det nog blev för mycket med all bollfrans & olika mönster överallt.. & det var nog klokt ;)

  SvaraRadera
 7. Härlig lila färg! Det där rummet blir säkert hur fint som helst! jag lyckades också slarva bort skruvarna till en stol som jag skulle fixa om, den låg flera månader omonterad ända tills jag gav upp med att leta efter skruvarna och skaffade nya.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra