måndag 14 oktober 2013

Bättre en stad att leka med i vardagsrummet än en oanvänd spånskiva i sovrummet


När jag byggde sänggaveln för ett tag sedan sparade jag den bit av spånskivan som blev över. Sedan i maj har den stått bakom sovrumsdörren med tanken att den t.ex. kan vara bra att ha som bakgrund när jag ska fota något till bloggen. En moodboard eller så. Efter att blivit använd ganska exakt noll gånger på fem månader tog jag med den hem till svågern istället och gick loss med sticksågen.


Tio hussilutter sågades till och i helgen kom jag äntligen till skott och målade dom. Viggo tackade och bockade för sin nya stad men deklarerade ganska snart att det var en rätt konstig stad som inte hade någon polisstation, skola, blomsteraffär och gym. Jahaja... ja, det är väl bara att se till att leverera. Man vill ju inte att det ska vara en konstig stad, liksom...

14 kommentarer:

 1. Men vad smart och vilken fin stad det blev.

  SvaraRadera
 2. Super fint. Vad smart och idérik du är. Borde gå fint att använda platta frigolitbitar också. Fast förresten. Det är nog svårt att måla på.
  /klockarbarn

  SvaraRadera
 3. alltså... så himla, fint och fiffigt och kreativt. Jag har sagt det för, du är min idol! :-)

  SvaraRadera
 4. Sååå himla fint och roligt. Superbra! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Nämen så fin ändå! Superduperfin!

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha! Han är för skön din Viggo!!! Ha ha ha. Han är så smart, klart där måste finnas polisstation och gym. Och en bar, nattclub, Leksaksaffär... Det blir till att shoppa loss på mer spånskiva. Skitkul idé!!! Gillar.

  SvaraRadera
 7. Vilken piffig stad! Även om den är lite konstig ;-) hihi

  SvaraRadera
 8. Aaaah! Underbar stad! Gillar verkligen den! Men alltid är det något... det känns igen. När man tycker man åstadkommit något toppen kommer de värsta kritikerna (de där små människorna alltså) och pekar ut fundamentala brister.

  SvaraRadera
 9. Men så fina de såg ut vad fiffig och duktig du är, ha det bra Karin

  SvaraRadera
 10. Men jisses! Så fint! Kan tänka mig att det uppskattades:)

  SvaraRadera
 11. Kreativa härliga du!

  Ps. Tusen tack för mönsterinlägget. Så glad jag blev!

  Kram kram

  SvaraRadera
 12. Underbart! Jag blev lite kär i den konstiga staden ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra