fredag 29 november 2013

Kul(ig) copycat


Så fick jag då äntligen ändan ur och gjorde min egen kopia på Ferm Livings fina ljusstake. Helt skamlöst kopierade jag den rakt av och räknade sen snabbt ut att jag sparat 860 kronor på att göra en egen. Tackar, tackar!


Fyra borrade hål i de stora kulorna, ner med ljushållare från panduro och sen trä upp alla kulorna i valfri ordning på en brun läderrem. Så snabbt och enkelt att det nästan än löjligt att danskarna vill att vi ska betala nära en tusenlapp för deras original.

 

Det var allt för idag. Trevlig helg, vänner!  

12 kommentarer:

 1. Det blev ju superbra. Blir också så där taggad att göra själv när man ser kul/fina men dyra saker, fast jag gör inte alltid i slag i saken som du verkar göra :) Trevlig första adventshelg!

  SvaraRadera
 2. Jättefin! den där har legat i min kopieringstodo-lista också, men jag misstänker att den kommer att förbli på den listan - jättekul att se hur fin ljusstake du har gjort!

  SvaraRadera
 3. Superfin och roligt att du kunde göra en själv flr mycket billigare peng, sånt gillas.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 4. Superfin! En sånn står også på min to-do-liste.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Så himla fin Petra... och det roliga med dej är att du ofta gör det där som jag länge har tänkt att jag ska göra, nån dag. Borde bli lite mindre trög i starten!
  Önskar dej en fin-fin helg!

  SvaraRadera
 6. Så himla snygg!! Träkulor rules :-)!

  SvaraRadera
 7. Riktigt läckert! Har du gjort något under de stora kulorna... så de står stadigt menar jag?

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt!! Jag undrar också om du gjort något under de stora träkulorna! Jag hyvlade lite på mina stora, men tycker ändå ljusstaken är i ostadigaste laget!!/Louise

  SvaraRadera
 9. Heja diy! Fint blev det!

  SvaraRadera
 10. Smart. Sånt kan reta gallfeber på mig. Att folk betalar dyrt för en simpel design bara för att ett namn är trendigt men att betala för något unikt och handgjort det är värre det. Jag slår vad om att om du stod i ett bås på en marknad å sålda dessa ljusstakar som handgjorda alster så skulle ingen betala ens i närheten av tusenlappen. Det är ju absurt. Tacka vet jag hemgjort. Vilken tur vi har att vi är fixiga och kan guora själv. Hur kan dom bara ha mage att ta betalt som dom gör för något som dessutom är multiproducerat å banne mig inte lika unik som din hemgjorda. BRAVO!
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 11. Det är nästan värt att gå och köpa en borrmaskin bara för att kunna göra den kuliga ljusstaken! Om jagninte köper den dyraste borren så skulle jag fortfarande gå med vinst :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra