fredag 24 januari 2014

Happy Friday

 
Girlanger av tyll, girlanger av filtbollar, virkade benvärmare, nymålad bricka, renoveringsplaner för tonårsrummet och ett nyfunnet gudomligt gott müslirecept. Det finns så mycket jag vill visa och diskutera med er.
 
Men det finns ingen tid. Ingen tid till att skriva, och framför allt ingen tid till att fotografera innan mörkret slår till. I helgen kanske. Nu är det fredag och fredagsblommorna är på plats. Underbart. Wonderful. Merveilleux. Wonderbar.
Trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Vilka vackra blommor, tulpanerna var ju fantastiska! Får nog ta en sväng till blomsteraffären. Ser framemot de kommande inläggen, och önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. vackra blommor är en bra start på helgen... önskar dej en härlig sådan!

  SvaraRadera
 3. Vill bara kasta mig i bilen till torget o köpa blommor nu när jag sett dina :) FIIINT! Och vi väntar tålmodigt på resten… ;)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 4. Ååååååå vilka fina blommor!! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina tulpaner.
  Trevlig helg till dej!

  SvaraRadera
 6. Då får du fort som attan lägga upp lite fler inspirerande bilder på alla de där grejerna, för här är det också helg och jag behöver inspiration! :-D

  SvaraRadera
 7. Och en väldigt happy friday to you också! Spännande att se vad du pysslat ihop för trevligt :-)!

  SvaraRadera
 8. Ja, visst är det smått omöjligt att fota under dessa mörka månader. Skönt att vi går mot ljusare tider! Underbara blommor!

  SvaraRadera
 9. Men kolla, min älsklingsblommor! Å vilka fina bilder! Ha det bra.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra