tisdag 27 maj 2014

Ett sånt ställe man älskar

 
Borough Market i London. Precis ett sånt ställe som jag älskar.

 
Ett sånt ställe där jag skulle kunna vandra runt i timmar. Titta på alla fantastiska frukter och grönsaker. Klämma och känna på delikatesserna. Provsmaka ostar, korvar och choklad. Beställa några ostron och äta dom direkt över disk. Eller varför inte lite bubbel i plastglas medan man beundrar färska blommor.
 
 
På andra sidan Themsen, under en järnvägsbro hittade vi denna guldgruva och jag ville aldrig gå därifrån. En härlig blandning av londonbor som handlade råvaror lördagsmiddagen, turister som vandrade runt och beundrade och vänner som träffades och åt en snabb lunch i något av matstånden. Mycket folk, hög ljudnivå och glad stämning.
 
 
Paella i papplåda och öl i plastmugg. Inte fancy alls, men en av de trevligaste och godaste luncherna i mitt snart 33-åriga liv.
 
Ja, ni fattar grejan va? Missa för guds skull inte Borough Market när ni åker till London!

6 kommentarer:

 1. Håller helt med! Vi hamnade där av någon anledning första gången vi var i London och blev frälsta! Vi gick omkring i timmar och bara tittade på alla fina grönsaker osv. Underbart!! Nu blev jag ju sååå sugen på att åka dit igen! :)

  SvaraRadera
 2. Åh - London! Det kickar igång en abstinens direkt hos mig - vilka härliga bilder!

  SvaraRadera
 3. Men vilka tomater! Jösses, vad smaskigt :)

  SvaraRadera
 4. For et spennende utvalg. Jeg fikk lyst til å handle tomatene der :)

  SvaraRadera
 5. Noterat! Ser helt fantastiskt ut. Gillar sånt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra