tisdag 13 maj 2014

Mors dag comming up

 
Jag klickade hem ett fantastiskt fint armband från Etsy. Silver, guld eller koppar och texten väljer man själv. Personliga smycken med tanke bakom kan nog vara bland den finaste present man kan ge.
 
Till mitt eget armband valde jag en del av det klokaste citat jag vet:
"Life isn´t about waiting for the storm to pass, it´s about learning...
 
 
...to dance in the rain."

 
Note to self I: det är sjukt svårt att lyckas fota sin högerhand med en tung systemkamera och enbart vänsterhanden till hjälp.
Note to self II: fixa naglarna innan du ska fota dina egna händer och lägga ut på bloggen! Avskavt nagellack är inte hett. 

4 kommentarer:

 1. å, vilket snyggt... och passar ju perfekt ihop med det där lite mer färgglada bredvid...
  nja, avskavt nagellack är kanske inte superroligt, men vad har man annars bildredigeringsprogram till?!? :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har också lagt ut handfotografier med skavt nagellack. skönt att se att jag inte är ensam.. ;) Riktigt fiiiiiint armband!
  Kramar Emelie

  SvaraRadera
 3. Men va fint! Själv har jag jord under naglarna idag, ingen vacker syn, då föredrar jag avskavt nagellack helt klart :)

  SvaraRadera
 4. Vad klokt att du ger dig själv en morsdagspresent! Förra året var maken borta så jag stoppade ner barnen i vagnen och gick och köpte mig en löpar-klocka :) I år blir det nog en riktigt stor kruka med lavendel till sommarstugan.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra