lördag 26 juli 2014

När man inte alls är redo

 
I vanliga fall brukar det vara rätt skönt att åka hem efter en vecka eller två borta. Men idag, när vi skulle lämna Öland, kände jag mig inte alls redo. Vi var till och med över hos dom vi hade hyrt det fantastiska(!!) huset av för att kolla om vi kunde stanna några nätter extra. Men det var redan bokat.
 
Vi fick alltså snällt packa ihop oss och åka hem till Stockholm. Och nu sitter några andra och dricker vin och tittar på solnedgången i vårt underbara växthus och imorgon bitti kommer några andra äta frukost på vår tomt och njuta av våra stockrosor. Några andra kommer testa sig fram bland stränderna längs östra landsvägen och några andra kommer förväntansfullt parkera bilen i vägkanten bredvid en loppisskylt och hoppas på storfynd. Det är några andra som kommer grilla och frossa i färska rödbetor och det är några andra som kommer strosa längs Storgatan i Borgholm och säga till barnen att "va fasen, det är ju semester, ta den största glassen som finns!". Orättvist.

2 kommentarer:

  1. usch ja... verkligen orättvist!
    Lite stockrosor kunde du väl ändå tagit med hem?! :-)

    SvaraRadera
  2. Ja men fy så orättvist. Ser ut att ha varit ett paradis! Fantastiskt fina bilder, sommar när den är som bäst! Kram till dig!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra