tisdag 18 november 2014

Bara 35 dagar kvar

 
Medan jag knappt ägnat en tanke åt själva innehållet i julklapparna än så har desto mer tid gått åt till att leta inspiration till deras utsida. Alla dessa vackra klappar som väller över mig när jag klickar in på Pinterest - denna eviga källa till inspiration och skaparlust.
 
 
Omedvetet märker jag att majoriteten av alla klappar som jag anser förtjänar en plats i mappen Wrapping har inslag av naturen. Lutar åt att årets klappar dekoreras med kvistar och grönt.
 
 
Eller kanske ett gäng vackra bilder. Mmm, vad jag gillar det här.

 
Och så har vi kvistarna igen. Och vackra band i siden sammet och spets. Kan aldrig bli fel.

 
Gillar idén att paketen på riktigt ser ut som att det skickats långväga. Kanske har dom skickats ändå från Nordpolen och av självaste Tomten.

 
Slå in i tidningspapper. Kan tyckas tråkigt, men med rätt dekorationer blir det, som synes, en riktig fullpoängare.

 
Paketsnören som krullas med saxen (eller snarare som man försöker krulla med saxen men oftast går dom bara sönder eller dras ut till spikraka konstiga historier). Nej tack. Banden på paketen ska vara av tyg. Och en rosett kan väl aldrig bli för stor va?
 
 
Slut på papper men två paket kvar att så in. En klassiker sent på kvällen den 23:e. En bit linnetyg löser det problemet plätt-lätt.
 
 
Helsvart. Inte direkt julen personifierad. Man jag gillar det. Och träkulor har jag ju, som ni vet, gott om.
 
 
Och så kanske det allra flottaste av allt. Skippa pappret helt och lägg presenterna i riktiga, fin askar. Åh, den känslan av lyx när man bara behöver knyta upp en rosett och lyfta på locket för att se vad som finns i... men glöm för guds skull inte det prassliga silkespappret i asken som måste lyftas bort innan man kommer till presenten. Älskar!
 
Bara 35 dagar kvar till julafton och inte ens i närheten av den tid jag behöver för att komma till ett beslut om hur julklapparna ska se ut.

3 kommentarer:

  1. Himla, himla fin inspiration till årets klappar.

    SvaraRadera
  2. Härlig inspiration :-)!! Jag gillar bruna papper och hampasnöre...och så gärna nån virkad detalj ;-)!

    SvaraRadera
  3. Den med bilderna har jag också pinnat. Fina bilder på barnen till mor och farföräldrar är nog poppis. Väldigt fint med band istället för snören. Jag slog in två paket igår med ett virkat hjärta fastsatt med washitejp och enkel etikett på randigt papper. Blev fint helt utan snören :) kvistar är fint men då måste en ju sätta i dem precis innan tänker jag mig för att slippa barr i påsen och nakna kvistar ;)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra