onsdag 6 maj 2015

Grejer jag gillar och saker som gör mig glad

 
Lovely Life har utökat redaktionen och det märks. De sprutar ur sig inspiration och fina reportage som aldrig förr. Senast i raden - en perfekt liten guide över de bästa växterna till balkongen och terrassen.

 
När vi spelade in If Stilsäkert i höstas så hälsade vi bland annat på hemma hos Emma i hennes superfina lägenhet. Nu bor hon i en minst lika fin lägenhet i Nacka. Älskar lösningen med krukorna som hänger på väggen.
 
 
Senaste numret av Sköna Hem. Bästa på länge.
 
 
Minns ni den roliga historien om varför min vän Rebecka startade sin ostblogg? Hon bloggar än och går från klarhet till klarhet. Aldrig trodde jag att det fanns så mycket att skriva om ostar och aldrig trodde jag att jag skulle fnissa högt när jag läste en ostblogg. Men det gör jag. Ganska ofta faktiskt.
 
 
Och när vi ändå pratar bloggar så ramlade jag in på en ny sådan härom dagen - Sanna Tranlöv. Potential att bli ny favorit.
 
 
Valet stod mellan Istanbul, Lissabon och Aten och det som slutligen fick mig att välja var nog de här bilderna (och det faktum att det lätt kan vara uppemot 40 grader i Aten i augusti). Tre dagar i Lissabon ska nu fyllas. Tips?! Vad får vi för allt i världen inte missa?

5 kommentarer:

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra