onsdag 24 november 2010

Att erkänna sitt beroende...

...är visst första steget till att bli frisk, säger ju experterna.


"Hej, jag heter Petra. Jag konstaterade när jag städade igår att jag är beroende/missbrukare av jultidningar". :-)

16 kommentarer:

 1. Jag erkänner! Jag heter Lotten och jag missbrukar tidningar....

  SvaraRadera
 2. Hahaha!! Jag tycker att du även är otroligt effektiv på att få saker gjorda till din shop!! Jag är mycket avundsjuk. (Jag glömmer liksom bort att jag har flera projekt på gång samtidigt och att jag då inte kan bli klar med alla på samma gång. Haha!!)

  SvaraRadera
 3. Du kanske kan trösta dig med att du är periodare? Jag är tidningsberoende året om. Presstop är en knarkarkvart för mig och det finns ingen hejd på hur många fina tidningar man kan och vill köpa där!

  SvaraRadera
 4. ha,ha... alla är vi beroende av något!

  SvaraRadera
 5. Ha ha, tur att det bara är jul en gång om året. :-)

  SvaraRadera
 6. Haha, tur att det är just jultidningar och att det bara är jul en gång om året ;)

  SvaraRadera
 7. Hei, det er nok slik for meg også...jeg har i mange år vært avhengig av julmagasiner...svenske, norske og danske...I just love it!

  SvaraRadera
 8. Ha, ha och då kan jag ändå inte se Lantlivs jultidning eller Jeanne d'Arc Living i din samling. Men visst är det väl ok att unna sig lite njutning ibland!
  Ha det gott!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 9. Ja jag är som du vet oxå en tidningsnarkoman och dessvärre (bättre) så har jag en vän i mediabranschen så i förra veckan fick jag hämta de senaste tidningarna på markanden...usch vad härligt det var ;-)

  SvaraRadera
 10. Ja, men visst är vi beroende av lite olika saker,
  men så länge det rör sig om jultidningar tycker jag det heeelt ok.
  Själv är jag beroende av stearinljus.....;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 11. Jag är oxå beroende av tidningar, mest inredningstidningar och "föräldratidningar" och självfallet jultidningar. Det smyger sig alltid ner en tidning i korgen när jag är å handlar. Jag prövade en gång räkna ut vad det kostar per år när jag köper en tidning i veckan ca, och det var en stooor summa. Jag skulle ha fått en billigare södernresa för alla mina tidningar... nåja, jag röker ju inte så nåt måste man väl få unna sig...

  SvaraRadera
 12. Hihi ja jag tror nog vi alla är beroende utav någonting..i mitt fall är det nog kanske att loppisfynda! =)

  SV: Ja folk säger att jag har ett öga för det här med att fynda..jag fyndar ju både för att sälja eller göra nytt utav (..som jag oftast säljer vidare..) också så allt blir ju inte kvar här hemma.. =)

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 13. Vad kul att du hittade till vår blogg, det gör oss så glada. Här är det fullt ös nu fram till söndag då det är skyltsöndag här och då stan fylls med folk. Fram till jul blir det mycket pyssel för oss, jättekul. Ha en bra dag. Kramar från oss.

  SvaraRadera
 14. Hej Petra! Jag är likadan. Fast jag kom av mig i år för jag tyckte faktiskt inte att jultidningarna var lika bra i år.. lite för många hem som jag redan sett, liksom... men man kan ju annars titta på de högar av jultidningar som finns sedan tidigare jular. Ä-hum.

  SvaraRadera
 15. Man kan aldrig få för många jultidningar, så det så :o))
  Min man svär över alla mina tidningshögar :o))

  SvaraRadera
 16. Jag håller med dig, jag är julknarkare överlag, men tidningar är en stor last! Jag dämpade abstinensen lite med några av förra årets tidningar. Kom inte ihåg nåt från dom i alla fall. ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra