torsdag 25 november 2010

Dåligt samvete


Igår kväll ägnade jag mig åt mitt dåliga samvete - att välja ut foton och framkalla dom för att sedan sätta in i album.

När jag köpte min första digitalkamera så lovade jag mig själv att ändå fortsätta att framkalla och sätta in foton i album. Det är ju faktiskt mycket roligare att titta på och visa foton i ett album, istället för på datorn.
Men nu var det lääänge sen jag framkallade någonting och jag har tänkt att jag ska ta tag i det men bara skjutit upp och skjutit upp. Så när jag satte mig idag hade jag foton från juni 2008 att gå igenom och välja bland.
Mer än två hela år!

Men nu är det klart! Fotona som ska framkallas är utvalda och ivägskickade. Sen är det dags för nästa del av det dåliga samvetet - att klistra in dom i albumen. Vi får väl se om det också tar två år... :-)


8 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med om att det blir en annan känsla när man har bilderna i ett album. Mitt största problem är att få in dem i albumen så jag provade en annan variant, fotoboken och nu är jag helsåld.... vill göra nya hela tiden! :)

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig där, bra jobbat! Nu fick jag ännu mer dåligt samvete dock.. ;)

  /Mia

  SvaraRadera
 3. ja jag känner igen det där. Jag har kommit på att det är så mycket lättare att ladda hem ett program till datorn och sedan göra en fotobok direkt i datorn som man sedan laddar iväg via nätet till en fotobutik så får man boken färdig hem i låddan. =) himla praktiskt. Passar iallafall mig. men ibland är det så klart kul att klippa och klistra in dem också i ett album.
  lycka till med fotona i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig :-( Jag har framkallat kort EN gång sedan jag började använda digitalkamera...

  SvaraRadera
 5. Känner också igen mig! Det är risken med digitalkamera. Man bara samlar och samlar... Här har vi börjat framkalla bilder i fotoböcker istället:-)


  M @ Lit de Parade

  SvaraRadera
 6. Du ligger ett år före mig i tiden :-) för mig är det tre hela år sedan jag framkallade ett kort, alla kort ligger nu på en extern hårddisk och skrotar. Det får bli mitt nyårslöfte. Vilket gulligt kort på din lille, när han målar sig i ansiktet ;-), ibland är det tur att kameran finns i närheten:-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mascarabilden är grym! :)

  SvaraRadera
 8. Du ligger före mig ;-) Har sjukt dåligt samvete för det jag med.. Nu har jag dock fått ett litet uppsving för igår fotade jag, eh.. mååååååååååånga foton på barnen för att få ett fint syskonkort till julklapp och nu har jag börjat ta tag i rensning på alla usb-diskar och försöka strukturera upp allt. Evighetsprojekt...

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra