torsdag 31 mars 2011

Virka i Italien


Nu är det bokat och klart! På den här balkongen i Terracina i Italien kommer jag äta frukost på min 30-årsdag i augusti. Dagarna kommer vi spendera på stranden, middagarna på nån mysig restaurang i stan och under siestan kommer jag nog sitta här på balkongen och virka en filt eller nåt. :-)

Vad har ni för sommarplaner?

20 kommentarer:

  1. Hoho, så himla gott det låter!! Jag vill också virka på en terass i Italien *surar lite*
    Vi ska hursomhelst till Danmark, och jag tänker iallafall virka på altanen där. Och eventuellt äta alldeles för många wienerbröd.

    SvaraRadera
  2. Oj va lövli! Jag blir avundsjuk mest på att du HAR planer. Med två olika jobb och dagis som är stängt vissa veckor o nyopererad man som man inte vet hur han mår (ingen allvarlig operation men ändå) så har vi väääldigt svårt att veta hur sommaren ska se ut. Det enda jag vet är att vi ska måla om huset, så det blir nog hemester för oss. Fast jag älskar sverige på sommaren (minus myggen) så det blir nog bra. Fast det är ingen terass i italien...

    SvaraRadera
  3. Dette blir nok en alle tiders 30-års feiring!! Kunne tenkt meg til varmere strøk, jeg også. Men ingen planer for denne sommeren ennå, bortsett fra junior som skal til Danmark med en tante og hennes familie.

    SvaraRadera
  4. Oj, det så deilig ut...Italia er jo bare himmelsk fint. Klem Wilhelmine

    SvaraRadera
  5. Lyllo dig! Det ser alldeles fantastiskt ut. Vi har inte planerat semestern än, men det blir nog en sommar i Sverige. Vi behöver måla om huset, fixa altanen, måla om entrétrappen... Listan tar aldrig slut. Men jag hoppas det blir lite semester också. :-)

    SvaraRadera
  6. Nå, inte vill man till Italien och sitta på den terrassen... ;-) Vi har hyrt ett hus på Gotland dit vi ska på bröllop. Sen blir det väl stugan. Men jag hade gärna åkt till Italien...

    SvaraRadera
  7. Men åh vad jag blir avundsjuk! Jag saknar ord...

    SvaraRadera
  8. Underbart! Italien är det bästa som finns!!!
    För vår del blir det inte Italien denna sommar.. Har inte råd :( det får bli landet men det är också himla mysigt fast på ett annat sätt!

    SvaraRadera
  9. Såå härligt det låter! Där kommer du att trivas gott.

    /Mia :)

    SvaraRadera
  10. Åhh vad härligt det ser ut! Jag har aldrig varit i Italien... men det står högt upp på listan över platser jag vill till ;-)
    Våra planer för sommaren är att ta det lugnt på landet - Marstrand är ett riktigt sommarparadis så man behöver inte åka någonstans.... Till hösten blir det London.

    Kraam Lotten

    SvaraRadera
  11. Så deilig!*smiler*

    ...kjempe fan av italia selv! Vi er der hver sommer fordi foreldrene til sambo har leilighet der..vi er så heldige å få låne*smile*

    ...kommer nok et innlegg med bilder fra italia-leiligheten i sommer en gang tenker jeg....!

    Fortsatt flott torsdagskveld til deg!
    klem klem

    SvaraRadera
  12. Åååå!!!
    Heldige du, du har virkelig noe å glede deg til:)
    Dett ligger en Award til deg inne hos meg.

    SvaraRadera
  13. Åh, Italien! Jag älskar Italien och har varit två gånger. Jag lär återvända många gånger, men inte i år. I sommar blir det husköp och flytt. Och ruckel såklart!
    Fast jag är allt lite avis på dig som ska till ljuva Italia. Språket, maten, de historiska vingslagen! *drömmer*

    SvaraRadera
  14. Mmmm ser inte alls mysigt ut, inte alls ;-) Sämre 30-års dag kan man ha:-) Härligt.

    SvaraRadera
  15. blir inte heller ett dugg avis , inte alls och gör som ungarna med 2 fingrar i kors bakom ryggen ..det ser ju underbart ut
    dessutom tänker jag sno din ide med kakmixen i tidigare inlägg ..ha det

    SvaraRadera
  16. Vilket fint sätt att fira 30-års dagen. Ser jätte fint ut. Själv har jag inte alls planerat sommaren ännu.. Men nåt sånt vore inte fel!

    /Elina

    SvaraRadera
  17. Låter härligt det där! Själv ska jag förmodligen spendera större delen av semestern i stugan, pysslande med husmålning, reparationer, trädgårdsarbete, tomatodling och källarstädning. Uppblandat med bad i sjön, solning på altanen, grillning och ett och annat glas rosé :)

    SvaraRadera
  18. Å vad det ser härligt ut, du kommer nog ha världens bästa 30-årsdag! :D

    SvaraRadera
  19. Ser härligt ut!
    Gotland blir det för mig i sommar :)

    SvaraRadera
  20. Det blir säkert underbart! Vi var till Terracina för fyra år sen och blev förjusta i stället! Italien är sååå härligt! :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra