onsdag 24 augusti 2011

Ett par dukar


När jag blev ombedd att sy en duk till Saras fotoreportage så visste hon först inte om hon ville ha en i rött eller en i lite mer brunt och orange. Så jag sydde en av varje helt enkelt.


Den röda duken var sedan den som gick vinnande ur striden och kommer få vara med i tidningen. Men nu är fotograferingen avklarad och båda dukarna ligger i shoppen.


Och när jag ändå var i duksömnadstagen så blev det en till i brunt och orange. Även denna finns till försäljning i shoppen, om någon av er skulle vara intresserad av den.

12 kommentarer:

  1. Så herlige duker:) Fine stoffer i nydelige mønstre og farger:)

    Klem fra Trine:)

    SvaraRadera
  2. Superfina! Nu blev jag sugen på att sy en själv :) Vilket ju är en mycket bra idé eftersom vi har ett så långt bord att inga köpta löpare räcker över hela. (vilket iofs oftast är bra så länge lilla L kladdar som hon gör...)

    SvaraRadera
  3. Den röda gillar jag! Blir lite pysselsugen... och jag har ju både idag o imorgon ledig eftersom jag ska jobba helgen, hm, vad ska jag hitta på?
    Ha det fint idag!
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  4. Duktiga du! Vad kul det ska bli att läsa det repotaget. Kram

    SvaraRadera
  5. Härliga dukar! Ska bli roligt att få se reportaget när det kommer ut!

    SvaraRadera
  6. tycker allt att jag känner igen ett av tygerna! :-) Supermysiga dukar du har gjort! /HönaPöna

    SvaraRadera
  7. Vad fina de var, älskar lapptekniken. Gjorde något liknande i våras. Varför välja ett underbart tyg när man kan få alla, liksom?!

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag vill paxa den bruna, längre duken! Lägg den till min lilla beställning, tack! :) /Emilia

    SvaraRadera
  9. Fine duker du har sydd! Gøy å mikse stoffer:)
    :-)

    SvaraRadera
  10. Åh så fina dukar. Jag gjorde ett försök, tyckte att jag hade bra tyger, men det blev bara pannkaka. Jag får titta på dina istället, och sy en duk av en lapp ;)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra