onsdag 14 september 2011

Lite snabbt klipp och klistra


Ibland blir jag sugen på att pyssla men orkar ändå inte ta sig för nåt större projekt utan vill bara göra något snabbt och enkelt. Då plockar jag fram sax, lim och lite papper och ägnar mig åt lite klipp och klistra.

Härom dagen blev det ett gäng enkla kort framför TV:n. Alltid bra att ha några färdiga hemma när nån fyller år eller liknande.


Korten med bokstäverna hittade jag inspiration till hos duktiga Hanna. Där har ni verkligen en tjej som kan klippa och klistra och få till det fint.

9 kommentarer:

 1. äh, min förra kommentar försvann, men anyways - snygga kort, såg bokstäverna hos hanna o tänkte att det där var ju jättefint och smart, o dom blev fina i din tappning också! jag gillar verkligen orange-rosa kombo

  SvaraRadera
 2. Kjempefint lite prosjekt!
  Akkurat som jeg liker det! :)
  Visuelt vakkert <3

  SvaraRadera
 3. Jag är alltid i behov av enkla tv-pyssel. Ett enkelt pysselprojekt är en nödvändighet för att jag ska ha ro att slå mig ner framför en film. Och enkla kort är ju ett säkert kort.
  ;-)

  SvaraRadera
 4. Fina...! Känner att jag nog klipper & klistrar alldeles för lite för tillfället :-) Framför TV:n är det ju perfekt!

  SvaraRadera
 5. vadå lite snabbt...ser ju sjukt fint ut. för mig hade det tagit en evighet. Snyggt!

  SvaraRadera
 6. Kjempefine kort! Nydelige former på de bokstavene dine:)
  Klem

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Bra att få utlopp för pysselsuget!

  Jag sparar räkningarna i 10 år, men vet inte om det är nödvändigt att spara alla. Viktigast är väl kvitton och sånt. Har bara hört någonstans att man bör spara 10 år så då är jag så lydig att jag gör det =)

  SvaraRadera
 8. TAck för de fina orden, och fint blev det! :)

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar tapet!! Korten blev jättefina också! :)

  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra