söndag 23 oktober 2011

En 148-timmarshelg

En del helger (eller ja... de flesta) svischar förbi i rekordfart och det känns som att de 48 timmarna som en helg faktiskt består av decimeras till typ 10 timmar. Helgen tar plötsligt slut och man har inte gjort ett endaste dugg.


Sen finns det vissa helger (tyvärr är dom dock inte vanligt förekommande) där det känns som att lördagen och söndagen består av totalt 148 timmar och man hinner hur mycket som helst. En sån helg har jag precis haft.

Igår kväll var det dags att "casha in" en av alla de fantastiska 30-årspresenterna jag fick i augusti. Jag och fem goa tjejkompisar åt middag på Rival och såg David Batras show. Heeelt gaaaalet roligt! Vi apgarvade så tårarna sprutade i en och en halv timme!


Och idag har vi först hunnit med en massa städning och rensning hemma (ganska tråkigt i sig visserligen, men skönt när det är gjort), vi har bytt däck på bilen (eller vi och vi... jag ska väl inte överdriva min egen insats i däckbytet, jag satt mest och snackade strunt med min mamma medans far och karl bytte däcken), snabb fika hos Malin och hennes familj och sen en lugn eftermiddag hemma bakom symaskinen och massa sydda saker.

Vad jag däremot inte hann med att göra på denna långa, långa dag var att fota det jag sytt innan det blev för mörkt. Det var bara de här byxorna, som är beställda av en kollega, som fastnade på bild.


 Men av alla de saker som hänt under helgen så är nog nästan ändå det mest uppseendeväckande att jag sytt upp det allra sista av påslakanet i påslakansutmaningen! Ett tag trodde jag aldrig att tyget skulle ta slut, men nu har det alltså hänt. Allt är borta! Men som sagt, jag hann inte fota något mer än byxorna så dom sakerna får jag visa till veckan istället.

9 kommentarer:

  1. Så där ja. Mission accomplished. Jag hade då aldrig fixat att sy slut på ett helt påslakan på 2 månader... Är mycket nyfiken pa dina senaste alster och får jag passa på att önska en sammanställningav alla påslakans kreationer i ett och samma inlägg? Snälla, sjyssta, gulliga? Vore toppenkul! Dom där brackorna med ugglefickor är ju bara för söta... Man blir ju nästan sugen på att skaffa en "lillebror". Men en sån kan man ju faktiskt inte beställa. Det blir ju liksom vad det blir. Och dessutom har jag helt klart bebisstopp. Tre räcker o blir över. Kram.

    SvaraRadera
  2. Oh vilken härlig helg du verkar ha haft.. Väldigt fina byxor, gillar fickorna och det tyget asmycket :)

    Förresten, ugglekudden du sydde i ett tidigare inlägg var ju helt fantastisk! Måste nog härma dig lite tror jag..

    SvaraRadera
  3. Wow, vilken helg och vilken kvinna! ;)

    Supersnygga bralls!

    Skoj att du är med i lapptäckspysslet. Kramis mia

    SvaraRadera
  4. Hej! Det låter som en superhelg! Riktigt fina byxor. Och påslakanutmaningen. Duktiga du! Några dagar har jag allt kvar...kram

    SvaraRadera
  5. Finfina byxor! Härligt att vara klar:)

    SvaraRadera
  6. Så fina byxor!!! Låter verkligen som om du haft en super härlig helg, så skönt!

    SvaraRadera
  7. Hei din kreative dame! :)

    Du, jeg er litt surrete...jeg husker ikke om jeg har spurt om å få låne bilder og linke til kortene du lagde selv:

    http://popetotrora.blogspot.com/2011/09/lite-snabbt-klipp-och-klistra.html?showComment=1316026973669#c8252606756015204644

    Tenkte å vise de på bloggen LidenSkapelse, der jeg er gjesteblogger denne måneden.

    Fin dag til deg! :)
    siwpeder(a)hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Helt underbara brallor!/Åsa på minamirakel

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra